Atiku Gelo (koes plus)

“Atiku Gelo” Versi Koes Plus

Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Ndilalahe wong yen lagi peteng,
Tresno pisan tur kok sajak marem..
Moto peteng kuping ora mireng,
Diapusi plintat-plintut ora ngerti..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

reff:
Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *