Atiku Gelo (koes plus)


Koes-Plus_6
Versi: Koes Plus

Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Ndilalahe wong yen lagi peteng,
Tresno pisan tur kok sajak marem..
Moto peteng kuping ora mireng,
Diapusi plintat-plintut ora ngerti..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

reff:
Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cbpnvlcu]
[ar: Atiku Gelo]
[ti: Atiku Gelo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:59]
[00:00.02]Atiku Gelo – Koes Plus
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Ati gelo yen eling pacarku,
[00:20.01]Wiwitane tresno banget aku..
[00:24.31]Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
[00:29.03]Sing tak pikir rino klawan wengi..
[00:33.38]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[00:37.93]Jare lungo diutus wong tuwo..
[00:42.86]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[00:46.95]Peteta petete sajak ngece-ece..
[00:51.00]Ndilalahe wong yen lagi peteng,
[00:56.06]Tresno pisan tur kok sajak marem..
[01:00.64]Moto peteng kuping ora mireng,
[01:05.30]Diapusi plintat-plintut ora ngerti..
[01:09.80]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[01:14.21]Jare lungo diutus wong tuwo..
[01:19.00]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[01:23.24]Peteta petete sajak ngece-ece..
[01:27.21]
[01:43.06]>>>
[01:44.06]>>
[01:45.06]>
[01:46.06]Ati gelo yen eling pacarku,
[01:50.86]Wiwitane tresno banget aku..
[01:54.78]Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
[01:59.57]Sing tak pikir rino klawan wengi..
[02:04.22]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:08.46]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:13.25]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:17.42]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:21.59]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:26.52]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:31.42]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:35.59]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:40.19]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:44.61]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:49.40]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:53.69]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:56.75]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s