Kuwe Sing Tah Tresnani


Sanguturu
Versi: Ricky Djoewan

KEPENGEN NYEDHEK KOWE,
IKU SING TAK DONGAKKE..

PARASING PENTING TENANAN,
PUJI BISO KETURUTAN..

K’WE JO NYELUK JENENGKU,
AKU BAKAL NANG NGGONMU..

KEPENGEN NULUNGI KOWE,
AKU TRESNO SAK LAWASE..

AKU KON IJEN WAE,
URIPKU RA TAU MALIH..

NGERTIKU GEK KOWE RA NENG, SAYANG
SING IJEN PANCEN KESUWEN..

SAIKI K’WE NOMPO AKU,
WIS RA USAH SIRAHMU NGELU..

SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..

reff:
AKU KON IJEN WAE,
URIPKU RA TAU MALIH..

NGERTIKU GEK KOWE RA NENG, SAYANG
SING IJEN PANCEN KESUWEN..

SAIKI K’WE NOMPO AKU,
WIS RA USAH SIRAHMU NGELU..

SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..
SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..
——————
[ver: lyrics]
[id: uswcvicu]
[ar: Ricky Djoewan]
[ti: Kuwe Sing Tah Tresnani]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.02]Kuwe Sing Tah Tresnani
[00:00.02]by: Ricky Djoewan
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Kepengen nyedhek kowe,
[00:33.19]Iku sing tak dongakke..
[00:38.58]
[00:41.39]Parasing penting tenanan,
[00:47.68]Puji biso keturutan..
[00:53.38]
[00:56.04]K’we jo nyeluk jenengku,
[01:02.07]Aku bakal nang nggonmu..
[01:09.53]
[01:11.66]Kepengen nulungi kowe,
[01:17.86]Aku tresno sak lawase..
[01:24.34]
[01:26.09]Aku kon ijen wae,
[01:32.39]Uripku ra tau malih..
[01:39.17]
[01:40.70]Ngertiku gek kowe ra neng, sayang
[01:48.28]Sing ijen pancen kesuwen..
[01:53.98]
[01:55.09]Saiki k’we nompo aku,
[02:00.39]Wis ra usah sirahmu ngelu..
[02:07.88]
[02:09.94]Sliramu dewe sing tak tresnani,
[02:16.78]Selawase k’we tak ajeni..
[02:23.07]
[02:52.05]>>>
[02:53.05]>>
[02:54.05]>
[02:55.05]Aku kon ijen wae,
[03:01.35]Uripku ra tau malih..
[03:07.24]
[03:09.05]Ngertiku gek kowe ra neng, sayang
[03:16.37]Sing ijen pancen kesuwen..
[03:22.54]
[03:23.78]Saiki k’we nompo aku,
[03:29.81]Wis ra usah sirahmu ngelu..
[03:35.79]
[03:38.34]Sliramu dewe sing tak tresnani,
[03:45.12]Selawase k’we tak ajeni..
[03:50.97]Sliramu dewe sing tak tresnani,
[04:00.28]Selawase k’we tak ajeni..
[04:06.06]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s