Kuwe Sing Tah Tresnani


Versi: Ricky Djoewan

KEPENGEN NYEDHEK KOWE,
IKU SING TAK DONGAKKE..

PARASING PENTING TENANAN,
PUJI BISO KETURUTAN..

K’WE JO NYELUK JENENGKU,
AKU BAKAL NANG NGGONMU..

KEPENGEN NULUNGI KOWE,
AKU TRESNO SAK LAWASE..

AKU KON IJEN WAE,
URIPKU RA TAU MALIH..

NGERTIKU GEK KOWE RA NENG, SAYANG
SING IJEN PANCEN KESUWEN..

SAIKI K’WE NOMPO AKU,
WIS RA USAH SIRAHMU NGELU..

SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..

reff:
AKU KON IJEN WAE,
URIPKU RA TAU MALIH..

NGERTIKU GEK KOWE RA NENG, SAYANG
SING IJEN PANCEN KESUWEN..

SAIKI K’WE NOMPO AKU,
WIS RA USAH SIRAHMU NGELU..

SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..
SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *