Atiku Gelo (jo klithik)


Versi: Jo Klithik

Omongmu jare ngenteni,
Jebule malah ngapusi..
Bareng kowe tak parani,
Lha kok kowe malah wedi..

Ojo mbok tutup-tutupi,
Sopo neng mburimu kuwi..
Aku ora bakal nesu,
Yen kuwi wis pilihanmu..

reff:
Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
Bareng ngerti kowe wis nggandeng wong liyo..

Loro loro loro loro atiku loro..
Saikine kowe wis mblenjani tresno..

Kowe kok mentolo,
Gawe atiku loro..
Kabeh mau bakale tak tompo..

reff:
Omongmu jare ngenteni,
Jebule malah ngapusi..
Bareng kowe tak parani,
Lha kok kowe malah wedi..

Ojo mbok tutup-tutupi,
Sopo neng mburimu kuwi..
Aku ora bakal nesu,
Yen kuwi wis pilihanmu..

reff:
Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
Bareng ngerti kowe wis nggandeng wong liyo..

Loro loro loro loro atiku loro..
Saikine kowe wis mblenjani tresno..

Kowe kok mentolo,
Gawe atiku loro..
Kabeh mau bakale tak tompo..
Kabeh mau bakale tak tompo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *