Atiku Gelo (jo klithik)


jo-klithik
Versi: Jo Klithik

Omongmu jare ngenteni,
Jebule malah ngapusi..
Bareng kowe tak parani,
Lha kok kowe malah wedi..

Ojo mbok tutup-tutupi,
Sopo neng mburimu kuwi..
Aku ora bakal nesu,
Yen kuwi wis pilihanmu..

reff:
Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
Bareng ngerti kowe wis nggandeng wong liyo..

Loro loro loro loro atiku loro..
Saikine kowe wis mblenjani tresno..

Kowe kok mentolo,
Gawe atiku loro..
Kabeh mau bakale tak tompo..

reff:
Omongmu jare ngenteni,
Jebule malah ngapusi..
Bareng kowe tak parani,
Lha kok kowe malah wedi..

Ojo mbok tutup-tutupi,
Sopo neng mburimu kuwi..
Aku ora bakal nesu,
Yen kuwi wis pilihanmu..

reff:
Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
Bareng ngerti kowe wis nggandeng wong liyo..

Loro loro loro loro atiku loro..
Saikine kowe wis mblenjani tresno..

Kowe kok mentolo,
Gawe atiku loro..
Kabeh mau bakale tak tompo..
Kabeh mau bakale tak tompo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vnbbvicu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Atiku Gelo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.04]Atiku Gelo
[00:00.04]by: Jo Klithik
[00:37.04]
[00:39.09]>>>
[00:40.09]>>
[00:41.09]>
[00:42.09]Omongmu jare ngenteni,
[00:44.73]Jebule malah ngapusi..
[00:48.66]Bareng kowe tak parani,
[00:51.57]Lha kok kowe malah wedi..
[00:57.85]
[01:04.41]Ojo mbok tutup-tutupi,
[01:07.64]Sopo neng mburimu kuwi..
[01:11.63]Aku ora bakal nesu,
[01:14.80]Yen kuwi wis pilihanmu..
[01:20.09]
[01:30.45]>>>
[01:31.45]>>
[01:32.45]>
[01:33.45]Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
[01:39.44]Bareng ngerti kowe
[01:42.24]wis nggandeng wong liyo..
[01:45.53]
[01:53.31]Loro loro loro loro atiku loro..
[02:00.16]Saikine kowe wis mblenjani tresno..
[02:06.75]Kowe kok mentolo,
[02:09.72]Gawe atiku loro..
[02:13.57]Kabeh mau bakale tak tompo..
[02:20.23]
[02:48.96]>>>
[02:49.96]>>
[02:50.96]>
[02:51.96]Omongmu jare ngenteni,
[02:54.57]Jebule malah ngapusi..
[02:58.30]Bareng kowe tak parani,
[03:01.36]Lha kok kowe malah wedi..
[03:06.57]
[03:13.22]Ojo mbok tutup-tutupi,
[03:17.08]Sopo neng mburimu kuwi..
[03:21.19]Aku ora bakal nesu,
[03:24.37]Yen kuwi wis pilihanmu..
[03:30.27]
[03:40.42]>>>
[03:41.42]>>
[03:42.42]>
[03:43.42]Gelo gelo gelo gelo atiku gelo,
[03:49.55]Bareng ngerti kowe
[03:51.91]wis nggandeng wong liyo..
[03:56.02]
[04:03.60]Loro loro loro loro atiku loro..
[04:09.88]Saikine kowe wis mblenjani tresno..
[04:16.42]Kowe kok mentolo.
[04:19.53]Gawe atiku loro..
[04:23.52]Kabeh mau bakale tak tompo..
[04:30.11]Kabeh mau bakale tak tompo..
[04:37.14]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s