Lungset (nella kharisma)

“LUNGSET Nella Kharisma”

Seprene ku ngenteni,
Kadhung tresno neng njero ati..
Semono ugo atimu ngeliyo,
Lungset batin iki..

Senajan mung guyonan,
Kowe ngucap ngajak sesandingan..
Kadhung neng ati sing tak anti-anti,
Loro ati iki kowe ngelali..

reff:
Tegone kowe ngeloro,
Nyanding roso karo wong liyo..
Mentolo kowe mentolo,
Gawe cidro suloyo,
Medhot janji asmoro..

reff:
Seprene ku ngenteni,
Kadhung tresno neng njero ati..
Semono ugo atimu ngeliyo,
Lungset batin iki..

Senajan mung guyonan,
Kowe ngucap ngajak sesandingan..
Kadhung neng ati sing tak anti-anti,
Loro ati iki kowe ngelali..

reff:
Tegone kowe ngeloro,
Nyanding roso karo wong liyo..
Mentolo kowe mentolo,
Gawe cidro suloyo,
Medhot janji asmoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *