Gusti Ora Sare


Versi: Didi Kempot ft. Kempoters

Bejo ciloko soro lan mukti,
Wis ginaris kang dumadi..
Loro ati iki kowe sing natoni,
Ben tak tompo lelakon iki..

Gusti ra sare tansah ngulatke,
Tutugno anggonmu ngece..
Ati seje lambe sing kok ucapake,
Ora nyono ngene dadine..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

reff:
Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *