Gusti Ora Sare


kempoters
Versi: Didi Kempot ft. Kempoters

Bejo ciloko soro lan mukti,
Wis ginaris kang dumadi..
Loro ati iki kowe sing natoni,
Ben tak tompo lelakon iki..

Gusti ra sare tansah ngulatke,
Tutugno anggonmu ngece..
Ati seje lambe sing kok ucapake,
Ora nyono ngene dadine..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

reff:
Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bwicvhcu]
[ar: Didi Kempot ft Kempoters]
[ti: Gusti Ora Sare]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:28]
[00:00.01]Gusti Ora Sare
[00:00.01]by: Didi Kempot ft Kempoters
[00:40.01]
[00:42.01]>>>
[00:43.01]>>
[00:44.01]>
[00:45.01]Bejo ciloko soro lan mukti,
[00:52.05]Wis ginaris kang dumadi..
[00:58.83]Loro ati iki kowe sing natoni,
[01:05.91]Ben tak tompo lelakon iki..
[01:12.45]Gusti ra sare tansah ngulatke,
[01:20.48]Tutugno anggonmu ngece..
[01:26.81]Ati seje lambe sing kok ucapake,
[01:34.12]Ora nyono ngene dadine..
[01:40.95]
[01:44.76]Gusti ora sare,
[01:51.37]Ngerti sak kabehe..
[01:58.34]Gusti ora sare,
[02:04.93]Ngerti sak nyatane..
[02:11.33]Sing salah aku opo kowe,
[02:19.94]Sing salah aku opo kowe..
[02:27.52]
[02:43.09]>>>
[02:44.09]>>
[02:45.09]>
[02:46.09]Sing salah aku opo kowe,
[02:53.36]Sing salah aku opo kowe..
[03:00.35]
[03:03.20]Gusti ora sare,
[03:08.76]Ngerti sak kabehe..
[03:16.52]Gusti ora sare,
[03:23.71]Ngerti sak nyatane..
[03:29.46]
[03:31.79]Gusti ora sare,
[03:38.17]Ngerti sak kabehe..
[03:45.35]Gusti ora sare,
[03:53.16]Ngerti sak nyatane..
[03:59.11]
[04:01.61]Gusti ora sare,
[04:06.88]Gusti ora sare..
[04:09.31]Gusti ora sare,
[04:16.56]Gusti ora sare..
[04:22.25]Gusti..
[04:24.50]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s