Tak Entenie


Versi: Royman Pontjo

Versi: Royman Pontjo

Wis suwe kowe tak enteni,
Rino lan wengi tak impi,
Sabendino.. keto’ neng moto..

Opo toh salahku iki,
Kowe ora ngabari,
Keneng opo.. keneng opo..

Wis pancen koyo ngene nasibku,
Aku kelingan wae..

reff:
Wis suwe kowe tak enteni,
Rino lan wengi tak impi,
Sabendino.. keto’ neng moto..

Opo toh salahku iki,
Kowe ora ngabari,
Keneng opo.. keneng opo..

Wis pancen koyo ngene nasibku,
Aku kelingan wae..
Aku kelingan wae..
Aku kelingan wae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *