Tak Entenie


royman-pontjo
Versi: Royman Pontjo

Wis suwe kowe tak enteni,
Rino lan wengi tak impi,
Sabendino.. keto’ neng moto..

Opo toh salahku iki,
Kowe ora ngabari,
Keneng opo.. keneng opo..

Wis pancen koyo ngene nasibku,
Aku kelingan wae..

reff:
Wis suwe kowe tak enteni,
Rino lan wengi tak impi,
Sabendino.. keto’ neng moto..

Opo toh salahku iki,
Kowe ora ngabari,
Keneng opo.. keneng opo..

Wis pancen koyo ngene nasibku,
Aku kelingan wae..
Aku kelingan wae..
Aku kelingan wae..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zlibvvcu]
[ar: Royman Pontjo]
[ti: Tak Entenie]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:42]
[00:00.03]Tak Entenie – Royman Pontjo
[00:07.03]
[00:09.03]Wis suwe kowe tak enteni,
[00:12.03]Rino lan wengi tak impi,
[00:15.70]Sabendino.. keto’ neng moto..
[00:21.17]
[00:23.49]Opo toh salahku iki,
[00:26.49]Kowe ora ngabari,
[00:29.23]Keneng opo.. keneng opo..
[00:37.00]
[00:38.67]Wis pancen koyo ngene nasibku,
[00:44.67]Aku kelingan wae..
[00:50.84]
[01:33.01]>>>
[01:34.01]>>
[01:35.01]>
[01:36.01]Wis suwe kowe tak enteni,
[01:40.40]Rino lan wengi tak impi,
[01:42.64]Sabendino.. keto’ neng moto..
[01:48.84]
[01:50.89]Opo toh salahku iki,
[01:54.70]Kowe ora ngabari,
[01:57.18]Keneng opo.. keneng opo..
[02:03.67]
[02:05.90]Wis pancen koyo ngene nasibku,
[02:12.62]Aku kelingan wae..
[02:18.09]
[02:21.22]Aku kelingan wae..
[02:24.96]
[02:28.69]Aku kelingan wae..
[02:32.49]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s