Aku Cah Kerjo


pendhoza
Versi: Pendhoza ft. Sasha Anezkha

Pr:
Bebasan nunggu mongso rendeng,
Anggonku leh ngenteni kowe..
Wis ono sesasi,
Genep dino iki..

Mas yen pancen tresnaku iki,
Mbok anggep ra ono gunane..
Aku ra kuciwo,
Lan aku ra loro..

Lk:
Dhik lungaku ra teges cidro,
Aku lagi pengen mikir kerjo..
Tak jaluk kowe ojo,
Keloro loro..

Dhik tresnaku mung siji kowe,
Langit bumi kang dadi seksine..
Yen neng ati ra ono,
Wanito liyo..

Kowe ra sah sok mutusi,
Aku ra neng ngendi endi..
Aku lungo
Amung nggolek rejeki..

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu,
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu,
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi,
Kowe kudu ngerti lungaku nggolek rejeki..

Dongakke lakuku ngayahi kewajibanku,
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu,
Wis dadi kahanan aku lungo adoh paran,
Ora bakal kelit ra nyanding wedokan liyane..

Dhik lungaku ra teges cidro,
Aku lagi pengen mikir kerjo..
Tak jaluk kowe ojo,
Keloro loro..

Dhik tresnaku mung siji kowe,
Langit bumi kang dadi seksine..
Yen neng ati ra ono,
Wanito liyo..

Ojo keloro loro lungaku ra teges cidro,
Opo meneh nganti mikir aku wis ora tresno,
Yo mung kowe sing tansah ono ing njero dodo,
Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo..

Kudu percoyo tresnaku iki mung siji kowe,
Wani sumpah mati neng ati raono liyane,
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe,
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase..

Dhik lungaku ra teges cidro,
Aku lagi pengen mikir kerjo..
Tak jaluk kowe ojo,
Keloro loro..

Dhik tresnaku mung siji kowe,
Langit bumi kang dadi seksine..
Yen neng ati ra ono,
Wanito liyo..

Kowe ra sah sok mutusi,
Aku ra neng ngendi endi..
Aku lungo
Amung nggolek rejeki..

Anggonku ngabari yo mung liwat bbm-an,
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang,
Ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan,
Mergo tresno kuwi mestine akeh pacoban..

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso,
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo,
Jembarno atimu sak jembaring laut samudro,
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo..

Pr:
Mas yen pancen kuwi karepmu,
Aku yo mung tansah biso nunggu..
Tak kuatne atiku,
Tanpo sliramu..

Mas nadyan kowe lungo kerjo,
Sing tak jaluk kowe tetep setyo..
Ojo nganti kegodha,
Wanito liyo..

Lk: Sabaro aku yo mung cah kerjo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qvlovccu]
[ar: Pendhoza ft. Sasha Anezkha]
[ti: Aku Cah Kerjo]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:43]
[00:00.03]Aku Cah Kerjo
[00:00.03]by: Pendhoza ft. Sasha Anezkha
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Pr: Bebasan nunggu mongso rendeng,
[00:36.13]Pr: Anggonku leh ngenteni kowe..
[00:42.02]Pr: Wis ono sesasi,
[00:45.50]Pr: Genep dino iki..
[00:50.16]
[00:53.42]Pr: Mas yen pancen tresnaku iki,
[00:59.72]Pr: Mbok anggep ra ono gunane..
[01:06.24]Pr: Aku ra kuciwo,
[01:09.39]Pr: Lan aku ra loro..
[01:14.40]
[01:17.60]Dhik lungaku ra teges cidro,
[01:23.43]Aku lagi pengen mikir kerjo..
[01:30.04]Tak jaluk kowe ojo,
[01:35.17]Keloro loro..
[01:39.12]
[01:43.36]Dhik tresnaku mung siji kowe,
[01:49.34]Langit bumi kang dadi seksine..
[01:55.83]Yen neng ati ra ono,
[02:01.02]Wanito liyo..
[02:05.01]
[02:08.74]Kowe ra sah sok mutusi,
[02:11.59]Aku ra neng ngendi endi..
[02:14.88]Aku lungo
[02:16.70]Amung nggolek rejeki..
[02:21.30]Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu,
[02:25.46]Mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu,
[02:28.70]Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi,
[02:31.99]Kowe kudu ngerti lungaku nggolek rejeki..
[02:35.50]Dongakke lakuku ngayahi kewajibanku,
[02:38.16]Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu,
[02:41.56]Wis dadi kahanan aku lungo adoh paran,
[02:44.64]Ora bakal kelit ra nyanding wedokan liyane..
[02:48.34]Dhik lungaku ra teges cidro,
[02:53.06]Aku lagi pengen mikir kerjo..
[02:59.64]Tak jaluk kowe ojo,
[03:04.93]Keloro loro..
[03:08.66]
[03:12.88]Dhik tresnaku mung siji kowe,
[03:18.89]Langit bumi kang dadi seksine..
[03:25.10]Yen neng ati ra ono,
[03:30.20]Wanito liyo..
[03:34.22]
[03:38.51]Ojo keloro loro lungaku ra teges cidro,
[03:42.46]Opo meneh nganti mikir aku wis ora tresno,
[03:45.80]Yo mung kowe sing tansah ono ing njero dodo,
[03:48.80]Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo..
[03:52.08]Kudu percoyo tresnaku iki mung siji kowe,
[03:55.20]Wani sumpah mati neng ati raono liyane,
[03:58.51]Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe,
[04:01.78]Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase..
[04:04.65]Dhik lungaku ra teges cidro,
[04:09.83]Aku lagi pengen mikir kerjo..
[04:16.50]Tak jaluk kowe ojo,
[04:21.22]Keloro loro..
[04:25.41]
[04:29.45]Dhik tresnaku mung siji kowe,
[04:35.63]Langit bumi kang dadi seksine..
[04:41.93]Yen neng ati ra ono,
[04:46.86]Wanito liyo..
[04:51.17]
[04:54.97]Kowe ra sah sok mutusi,
[04:58.01]Aku ra neng ngendi endi..
[05:01.14]Aku lungo
[05:02.71]Amung nggolek rejeki..
[05:06.99]
[05:09.03]Anggonku ngabari yo mung liwat bbm-an,
[05:11.73]Kadang sinyal angel marai dadi penghalang,
[05:15.03]Ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan,
[05:19.06]Mergo tresno kuwi mestine akeh pacoban..
[05:21.24]Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso,
[05:25.57]Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo,
[05:27.27]Jembarno atimu sak jembaring laut samudro,
[05:30.99]Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo..
[05:34.76]Pr: Mas yen pancen kuwi karepmu,
[05:40.27]Pr: Aku yo mung tansah biso nunggu..
[05:46.55]Pr: Tak kuatne atiku,
[05:51.88]Pr: Tanpo sliramu..
[05:56.08]
[05:59.40]Pr: Mas nadyan kowe lungo kerjo,
[06:05.64]Pr: Sing tak jaluk kowe tetep setyo..
[06:11.99]Pr: Ojo nganti kegodha,
[06:17.62]Pr: Wanito liyo..
[06:21.52]
[06:24.77]Sabaro aku yo mung cah kerjo..
[06:30.26]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s