Ra Bisoh Trisno

“Ra Bisoh Trisno” Versi Harold Soerowikromo

Pirang taun nggonku ngenteni,
Cah ayu sing tak tresnani..
Rino wengi tak impi-impi,
Nanging aku kok diblenjani..

Kondo opo toh karepmu,
Ojo nggawe laraning atiku..
Yen ora biso trisno awakku,
Terus terang aku ra bakal nesu..

Sabar anggonku ngenteni,
Nanging ora biso dadi..
Uwis cukup ra usah diteruske,
Andum slamet wae selawase..

Pirang taun nggonku ngenteni,
Cah ayu sing tak tresnani..
Rino wengi tak impi-impi,
Nanging aku kok diblenjani..

reff:
Sabar anggonku ngenteni,
Nanging ora biso dadi..
Uwis cukup ra usah diteruske,
Andum slamet wae selawase..

Kondo opo toh karepmu,
Ojo nggawe laraning atiku..
Yen ora biso trisno awakku,
Terus terang aku ra bakal nesu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *