Ra Bisoh Trisno


harold-soerowikromo
Versi: Harold Soerowikromo

Pirang taun nggonku ngenteni,
Cah ayu sing tak tresnani..
Rino wengi tak impi-impi,
Nanging aku kok diblenjani..

Kondo opo toh karepmu,
Ojo nggawe laraning atiku..
Yen ora biso trisno awakku,
Terus terang aku ra bakal nesu..

Sabar anggonku ngenteni,
Nanging ora biso dadi..
Uwis cukup ra usah diteruske,
Andum slamet wae selawase..

Pirang taun nggonku ngenteni,
Cah ayu sing tak tresnani..
Rino wengi tak impi-impi,
Nanging aku kok diblenjani..

reff:
Sabar anggonku ngenteni,
Nanging ora biso dadi..
Uwis cukup ra usah diteruske,
Andum slamet wae selawase..

Kondo opo toh karepmu,
Ojo nggawe laraning atiku..
Yen ora biso trisno awakku,
Terus terang aku ra bakal nesu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vhbbvqcu]
[ar: Harold Soerowikromo]
[ti: Ra Bisoh Trisno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:49]
[00:00.10]Ra Bisoh Trisno
[00:00.10]by: Harold Soerowikromo
[00:10.10]
[00:12.70]>>>
[00:13.70]>>
[00:14.70]>
[00:15.70]Pirang taun nggonku ngenteni,
[00:21.54]Cah ayu sing tak tresnani..
[00:29.14]Rino wengi tak impi-impi,
[00:35.97]Nanging aku kok diblenjani..
[00:42.93]Kondo opo toh karepmu,
[00:50.67]Ojo nggawe laraning atiku..
[00:58.01]Yen ora biso tresno awakku,
[01:04.94]Terus terang aku ra bakal nesu..
[01:12.35]Sabar anggonku ngenteni,
[01:19.94]Nanging ora biso dadi..
[01:27.30]Uwis cukup ra usah diteruske,
[01:34.42]Andum slamet wae selawase..
[01:41.92]Pirang taun nggonku ngenteni,
[01:48.46]Cah ayu sing tak tresnani..
[01:55.86]Rino wengi tak impi-impi,
[02:02.90]Nanging aku kok diblenjani..
[02:08.43]
[02:36.34]>>>
[02:37.34]>>
[02:38.34]>
[02:39.34]Sabar anggonku ngenteni,
[02:46.59]Nanging ora biso dadi..
[02:53.81]Uwis cukup ra usah diteruske,
[03:00.71]Andum slamet wae selawase..
[03:07.98]Kondo opo toh karepmu,
[03:14.52]Ojo nggawe laraning atiku..
[03:22.04]Yen ora biso tresno awakku,
[03:29.06]Terus terang aku ra bakal nesu..
[03:35.90]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s