Ora Umum (nur bayan)

Versi: Nur Bayan

Dulu aku naksir kamu,
Kalau apel malam minggu,
Naiknya angkutan umum..

Kalau lagi kangen kamu,
Cuma bisa telpon kamu,
Telpon pakai telepon umum..

Mau ajak jalan-jalan,
Takut kamu minta jajan,
Cuma jalan di jalan umum..

Semua ini kulakukan,
Untukmu wahai pujaan,
Demi cinta sing ora umum..

Wolak-walik ing jaman,
Aku dadi jutawan,
Duwit milyaran sing ora umum..

Syukur sing tak ucapno,
Marang moho kuoso,
Rejeki teko sing ora umum..

Biyen bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra pengen nduwe mantu aku..
Kandane aku wong ora nduwe,
Pengangguran sing ora gelem nyambut gawe..

Nganti bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra butuh mantu koyok aku..
Saikine kabeh tak wujudne,
Saking gedene katresnanku marang kowe..
Sing ora umum..

reff:
Mau ajak jalan-jalan,
Takut kamu minta jajan,
Cuma jalan di jalan umum..

Semua ini kulakukan,
Untukmu wahai pujaan,
Demi cinta sing ora umum..

Wolak-walik ing jaman,
Aku dadi jutawan,
Duwit milyaran sing ora umum..

Syukur sing tak ucapno,
Marang moho kuoso,
Rejeki teko sing ora umum..

Biyen bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra pengen nduwe mantu aku..
Kandane aku wong ora nduwe,
Pengangguran sing ora gelem nyambut gawe..

Nganti bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra butuh mantu koyok aku..
Saikine kabeh tak wujudne,
Saking gedene katresnanku marang kowe..
Sing ora umum..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *