Kudu Tah Sun Imbangi

“Kudu Tah Sun Imbangi” versi Suliyana

Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..

reff:
Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *