Kudu Tah Sun Imbangi


suliyana_49
Versi: Suliyana

Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..

reff:
Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..
——————
[ver: lyrics]
[id: hqzlawcu]
[ar: Suliyana]
[ti: Kudu Tah Sun Imbangi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:00.02]Kudu Tah Sun Imbangi
[00:00.02]by: Suliyana
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Sing keroso tah riko,
[00:39.46]Kadhung natoni batin isun..
[00:46.65]Sing rumongso tah riko,
[00:54.12]Kadhung ngelarani isun..
[01:01.18]
[01:05.63]Welas wis kadhung luntur,
[01:10.97]Riko ngajak mbaleni,
[01:15.04]Isun sing perduli..
[01:19.88]Ati kelayung-layung,
[01:26.00]Mergo riko kang nggarai..
[01:34.21]
[01:37.85]Kudu tah kudu sun imbangi,
[01:45.59]Welas riko separuh ati..
[01:53.76]Kudu tah isun kuati,
[02:00.07]Masio riko tatoni..
[02:07.05]Kudu tah isun sabari,
[02:14.49]Masio loro rasane ati..
[02:21.81]
[02:25.68]Semendal rasane ati,
[02:29.77]Sing biso isun alingi,
[02:33.75]Getun iki sing keneng sun ilangi..
[02:41.05]Wong liyo riko welasi,
[02:44.51]Saikine mungkir janji,
[02:48.49]Kepengen ngajak mbaleni,
[02:52.03]Wis ketutup ati iki..
[02:56.21]
[03:27.02]>>>
[03:28.02]>>
[03:29.02]>
[03:30.02]Sing keroso tah riko,
[03:36.29]Kadhung natoni batin isun..
[03:43.64]Sing rumongso tah riko,
[03:50.72]Kadhung ngelarani isun..
[03:57.43]
[04:02.24]Welas wis kadhung luntur,
[04:07.55]Riko ngajak mbaleni,
[04:12.12]Isun sing perduli..
[04:17.06]Ati kelayung-layung,
[04:23.09]Mergo riko kang nggarai..
[04:30.48]
[04:35.33]Kudu tah kudu sun imbangi,
[04:42.28]Welas riko separuh ati..
[04:50.18]Kudu tah isun kuati,
[04:56.76]Masio riko tatoni..
[05:03.91]Kudu tah isun sabari,
[05:10.20]Masio loro rasane ati..
[05:18.15]
[05:23.16]Semendal rasane ati,
[05:26.33]Sing biso isun alingi,
[05:30.09]Getun iki sing keneng sun ilangi..
[05:37.61]Wong liyo riko welasi,
[05:40.97]Saikine mungkir janji,
[05:44.62]Kepengen ngajak mbaleni,
[05:48.46]Wis ketutup ati iki..
[05:52.99]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s