Kelingan (soeparmin)

Versi: Soeparmin

K’we ra kelingan aku katresnan,
Tresno tenanan karo sliramu..
Rino lan wengi k’we tak enteni,
Awan lan bengi k’we tak impeni..

Kapan aku mbok jak dolan nang omahmu,
Kenalke bopo lan ibumu..
Kapan kowe biso dolan nang omahku,
Oh cah ayu..

Rino lan wengi k’we tak enteni,
Awan lan bengi k’we tak impeni..

reff:
Kapan aku mbok jak dolan nang omahmu,
Kenalke bopo lan ibumu..
Kapan kowe biso dolan nang omahku,
Oh cah ayu..

Rino lan wengi k’we tak enteni,
Awan lan bengi k’we tak impeni..
Awan lan bengi k’we tak impeni..
Awan lan bengi k’we tak impeni..
Awan lan bengi k’we tak impeni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *