Kelingan (soeparmin)


Sanguturu
Versi: Soeparmin

K’we ra kelingan aku katresnan,
Tresno tenanan karo sliramu..
Rino lan wengi k’we tak enteni,
Awan lan bengi k’we tak impeni..

Kapan aku mbok jak dolan nang omahmu,
Kenalke bopo lan ibumu..
Kapan kowe biso dolan nang omahku,
Oh cah ayu..

Rino lan wengi k’we tak enteni,
Awan lan bengi k’we tak impeni..

reff:
Kapan aku mbok jak dolan nang omahmu,
Kenalke bopo lan ibumu..
Kapan kowe biso dolan nang omahku,
Oh cah ayu..

Rino lan wengi k’we tak enteni,
Awan lan bengi k’we tak impeni..
Awan lan bengi k’we tak impeni..
Awan lan bengi k’we tak impeni..
Awan lan bengi k’we tak impeni..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Soeparmin]
[ti: Kelingan]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 3:29]
[id: liaqawcu]
[00:00.03]Kelingan – Soeparmin
[00:17.03]
[00:19.03]>>>
[00:20.03]>>
[00:21.03]>
[00:22.03]K’we ra kelingan,
[00:25.47]Aku katresnan..
[00:30.04]Tresno tenanan,
[00:33.63]Karo sliramu..
[00:38.03]Rino lan wengi,
[00:42.14]K’we tak enteni..
[00:46.25]Awan lan bengi,
[00:50.65]K’we tak impeni..
[00:55.37]Kapan aku mbok
[00:59.60]jak dolan nang omahmu,
[01:04.00]Kenalke bopo lan ibumu..
[01:11.33]Kapan kowe biso
[01:16.64]dolan nang omahku,
[01:20.07]Oh cah ayu..
[01:27.64]
[01:28.98]Rino lan wengi,
[01:33.41]K’we tak enteni..
[01:37.63]Awan lan bengi,
[01:41.29]K’we tak impeni..
[01:44.51]
[02:01.08]>>>
[02:02.08]>>
[02:03.08]>
[02:04.08]Kapan aku mbok
[02:07.48]jak dolan nang omahmu,
[02:11.25]Kenalke bopo lan ibumu..
[02:19.14]Kapan kowe biso
[02:23.99]dolan nang omahku,
[02:27.20]Oh cah ayu..
[02:34.10]
[02:37.52]Rino lan wengi,
[02:40.20]K’we tak enteni..
[02:44.52]Awan lan bengi,
[02:48.37]K’we tak impeni..
[02:51.85]Awan lan bengi,
[02:56.99]K’we tak impeni..
[03:00.35]Awan lan bengi,
[03:04.69]K’we tak impeni..
[03:08.71]Awan lan bengi,
[03:13.80]K’we tak impeni..
[03:21.01]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s