Wis Wani Perih


ndx-aka
Versi: NDX AKA

“kowe ngopo to nggawe atiku loro terus,
“kowe ki berubah sak ploi kenal karo kae,
“opo salahku opo, kowe wis ra sayang karo aku,
“tresnaku sing mbiyen wis ilang,
“kowe dudu wong sing tak kenal,
“mung perih sing tak rasakke,
“saiki mending awak’e dewe bubar,
“tak dongakke mugo kowe bahagia,
“karo wong sing tok sayangi,

Nggandeng karo kowe nggawe uripku nelongso,
Kudu wani perih awakku iki..
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati,
Amergo seneng mblenjani janji ra tau biso ngerteni..

Koyo ketiban ondho,
Wis loro malah tok sio-sio,
Opo kowe cen sengojo,
Amergo wis ono wong liyo..

Nggandeng karo kowe nggawe uripku nelongso,
Kudu wani perih awakku iki..
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati,
Amergo seneng mblenjani janji ra tau biso ngerteni..

Mbiyen tresnoku mung siji iku kowe,
Mbiyen sayangku ra luntur dinggo kowe..
Mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe,
Nanging saiki wis ilang mergo kowe..

Mbiyen jarene setyo sehidup semati,
Nanging nyatane kowe mblenjani janji..
Tresno suciku iki ra tau mbok ngerteni,
Malah kowe seneng ngnggawe loroning ati..

Nggandeng karo kowe nggawe uripku nelongso,
Kudu wani perih awakku iki..
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati,
Amergo seneng mblenjani janji ra tau biso ngerteni.

Opo aku kudu nggolek wong sing iso ngerteni,
Nek pancen kowe wis ora gelem peduli..
Slama iki aku sing njogo tresnoku kang suci,
Malah tok balas nglarani ati ngnggawe tangis ati iki..

Ibarat air susu kau balas air tuba,
Smakin kuat kau genggam pasti kau pergi juga..
Sudah cukuplah sudah kita akhiri saja,
Mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua..

Nggandeng karo kowe nggawe uripku nelongso,
Kudu wani perih awakku iki..
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati,
Amergo seneng mblenjani janji ra tau biso ngerteni.
——————
[ver: lyrics]
[id: lvcbawcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Wis Wani Perih]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:05.01]”kowe ngopo to nggawe atiku loro terus,
[00:08.71]”kowe ki berubah sak ploi kenal karo kae,
[00:12.28]”opo salahku opo, kowe wis ra sayang karo aku,
[00:17.95]”tresnaku sing mbiyen wis ilang,
[00:21.58]”kowe dudu wong sing tak kenal,
[00:24.00]”mung perih sing tak rasakke,
[00:27.01]”saiki mending awak’e dewe bubar,
[00:31.20]”tak dongakke mugo kowe bahagia,
[00:35.20]”karo wong sing tok sayangi,
[00:38.57]Nggandeng karo kowe
[00:42.09]nggawe uripku nelongso,
[00:46.90]Kudu wani perih awakku iki..
[00:55.46]Sak bendino mung tansah
[00:59.13]nggawe loroning ati,
[01:02.78]Amergo seneng mblenjani janji
[01:08.01]ra tau biso ngerteni..
[01:12.23]
[01:14.71]Koyo ketiban ondho,
[01:21.42]Wis loro malah tok sio-sio,
[01:29.87]Opo kowe cen sengojo,
[01:38.56]Amergo wis ono wong liyo..
[01:47.20]
[01:48.79]Nggandeng karo kowe
[01:51.80]nggawe uripku nelongso,
[01:56.78]Kudu wani perih awakku iki..
[02:05.21]Sak bendino mung tansah
[02:09.68]nggawe loroning ati,
[02:12.70]Amergo seneng mblenjani janji
[02:17.07]ra tau biso ngerteni..
[02:21.89]
[02:23.63]Mbiyen tresnoku mung siji iku kowe,
[02:28.27]Mbiyen sayangku ra luntur dinggo kowe..
[02:32.53]Mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe,
[02:36.90]Nanging saiki wis ilang mergo kowe..
[02:41.72]Mbiyen jarene setyo sehidup semati,
[02:45.43]Nanging nyatane kowe mblenjani janji..
[02:49.77]Tresno suciku iki ra tau mbok ngerteni,
[02:54.69]Malah kowe seneng nggawe loroning ati..
[02:58.78]Nggandeng karo kowe
[03:01.65]nggawe uripku nelongso,
[03:06.44]Kudu wani perih awakku iki..
[03:14.74]Sak bendino mung tansah
[03:18.43]nggawe loroning ati,
[03:22.50]Amergo seneng mblenjani janji
[03:27.79]ra tau biso ngerteni.
[03:33.17]
[03:34.61]Opo aku kudu nggolek wong sing iso ngerteni,
[03:37.98]Nek pancen kowe wis ora gelem peduli..
[03:41.74]Slama iki aku sing njogo tresnoku kang suci,
[03:46.72]Malah tok balas nglarani ati nggawe tangis ati iki..
[03:51.53]Ibarat air susu kau balas air tuba,
[03:55.44]Smakin kuat kau genggam pasti kau pergi juga..
[03:59.85]Sudah cukuplah sudah kita akhiri saja,
[04:04.29]Mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua..
[04:08.77]Nggandeng karo kowe
[04:11.18]nggawe uripku nelongso,
[04:16.17]Kudu wani perih awakku iki..
[04:24.68]Sak bendino mung tansah
[04:28.74]nggawe loroning ati,
[04:32.25]Amergo seneng mblenjani janji
[04:37.55]ra tau biso ngerteni.
[04:41.65]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s