Wis Kepetu’an


eddy-assan_2
Versi: Eddy Assan ft. Silvy Singoredjo

Pr:
Wis suwe ora pethu’,
Aku karo kowe..
Aku yo ora ngerti,
Pancen kowe malih ganteng..

Aku nyuwun ngapuro,
Pancen aku pangling kowe..
Kowe sing tak tresnani,
Piye meneh aku lali..

Lk:
Ora dadi opo-opo,
Sak iki wis pethu’..
Sing wis yo wis,
Podo dilalekke..

Sak iki wis podo pethu’,
Aku yo seneng,
Marang sliramu..

reff:

Pr:
Wis suwe ora pethu’,
Aku karo kowe..
Aku yo ora ngerti,
Pancen kowe malih ganteng..

Aku nyuwun ngapuro,
Pancen aku pangling kowe..
Kowe sing tak tresnani,
Piye meneh aku lali..

Lk:
Ora dadi opo-opo,
Sak iki wis pethu’..
Sing wis yo wis,
Podo dilalekke..

Sak iki wis podo pethu’,
Aku yo seneng,
Marang sliramu..
Marang sliramu..
Marang sliramu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pavbazcu]
[ar: Eddy Assan ft. Silvy Singoredjo]
[ti: Wis Kepetu’an]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:10]
[00:00.04]Wis Kepetu’an
[00:00.04]by: Eddy Assan ft. Silvy Singoredjo
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pr: Wis suwe ora pethu’,
[00:30.29]Pr: Aku karo kowe..
[00:34.65]Pr: Aku yo ora ngerti,
[00:39.52]Pr: Pancen kowe malih ganteng..
[00:43.20]
[00:44.02]Pr: Aku nyuwun ngapuro,
[00:48.26]Pr: Pancen aku pangling kowe..
[00:51.99]Pr: Kowe sing tak tresnani,
[00:57.08]Pr: Piye meneh aku lali..
[01:02.44]
[01:04.06]Lk: Ora dadi opo-opo,
[01:11.10]Lk: Sak iki wis pethu’..
[01:15.13]Lk: Sing wis yo wis,
[01:17.78]Lk: Podo dilalekke..
[01:20.96]Lk: Sak iki wis podo pethu’,
[01:28.06]Lk: Aku yo seneng,
[01:31.10]Lk: Marang sliramu..
[01:35.14]
[01:47.06]>>>
[01:48.06]>>
[01:49.06]>
[01:50.06]Pr: Wis suwe ora pethu’,
[01:54.36]Pr: Aku karo kowe..
[01:58.19]Pr: Aku yo ora ngerti,
[02:02.30]Pr: Pancen kowe malih ganteng..
[02:05.71]
[02:06.91]Pr: Aku nyuwun ngapuro,
[02:11.00]Pr: Pancen aku pangling kowe..
[02:15.20]Pr: Kowe sing tak tresnani,
[02:19.39]Pr: Piye meneh aku lali..
[02:25.48]
[02:28.06]Lk: Ora dadi opo-opo,
[02:34.16]Lk: Sak iki wis pethu’..
[02:37.89]Lk: Sing wis yo wis,
[02:41.37]Lk: Podo dilalekke..
[02:44.55]Lk: Sak iki wis podo pethu’,
[02:51.82]Lk: Aku yo seneng,
[02:54.07]Lk: Marang sliramu..
[02:57.92]Lk: Marang sliramu..
[03:03.67]Lk: Marang sliramu..
[03:07.03]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s