Wis Kepetu’an

Versi: Eddy Assan ft. Silvy Singoredjo

Pr:
Wis suwe ora pethu’,
Aku karo kowe..
Aku yo ora ngerti,
Pancen kowe malih ganteng..

Aku nyuwun ngapuro,
Pancen aku pangling kowe..
Kowe sing tak tresnani,
Piye meneh aku lali..

Lk:
Ora dadi opo-opo,
Sak iki wis pethu’..
Sing wis yo wis,
Podo dilalekke..

Sak iki wis podo pethu’,
Aku yo seneng,
Marang sliramu..

reff:

Pr:
Wis suwe ora pethu’,
Aku karo kowe..
Aku yo ora ngerti,
Pancen kowe malih ganteng..

Aku nyuwun ngapuro,
Pancen aku pangling kowe..
Kowe sing tak tresnani,
Piye meneh aku lali..

Lk:
Ora dadi opo-opo,
Sak iki wis pethu’..
Sing wis yo wis,
Podo dilalekke..

Sak iki wis podo pethu’,
Aku yo seneng,
Marang sliramu..
Marang sliramu..
Marang sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *