Bunga Ati


misman
Versi: Misman

Dek mbiyen aku ora ngerti,
Yen kowe tresno marang aku..
Saben mbengi kowe nggoda aku,
Nganti aku ora biso turu..

Opo kowe tresno marang aku,
Tembe mburi kowe ra mblenjani..
Duh cah ayu njur ayem atiku,
Yen kowe melas marang aku iki..
Duh cah ayu njur bunga atiku,
Yen kowe tresno marang aku iki..

reff:
Dek mbiyen aku ora ngerti,
Yen kowe tresno marang aku..
Saben mbengi kowe nggoda aku,
Nganti aku ora biso turu..

Opo kowe tresno mring sliraku,
Tembe mburi kowe ra mblenjani..
Duh cah ayu njur bunga atiku,
Yen kowe melas marang aku iki..
Duh cah ayu njur ayem atiku,
Yen kowe tresno marang aku iki..
——————
[ver: lyrics]
[id: qoouancu]
[ar: Misman]
[ti: Bunga Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 3:12]
[00:00.02]Bunga Ati – Misman
[00:05.02]
[00:07.02]>>>
[00:08.02]>>
[00:09.02]>
[00:10.02]Dek mbiyen aku ora ngerti,
[00:17.10]Yen kowe tresno marang aku..
[00:24.36]Saben mbengi kowe nggoda aku,
[00:31.13]Nganti aku ora biso turu..
[00:39.05]Opo kowe tresno marang aku,
[00:45.47]Tembe mburi kowe ra mblenjani..
[00:52.99]Duh cah ayu njur ayem atiku,
[00:59.74]Yen kowe melas marang aku iki..
[01:07.18]Duh cah ayu njur bunga atiku,
[01:14.75]Yen kowe tresno marang aku iki..
[01:21.70]
[01:47.93]>>>
[01:48.93]>>
[01:49.93]>
[01:50.93]Dek mbiyen aku ora ngerti,
[01:57.93]Yen kowe tresno marang aku..
[02:05.41]Saben mbengi kowe nggoda aku,
[02:12.12]Nganti aku ora biso turu..
[02:19.71]Opo kowe tresno mring sliraku,
[02:26.79]Tembe mburi kowe ra mblenjani..
[02:33.96]Duh cah ayu njur bunga atiku,
[02:40.81]Yen kowe melas marang aku iki..
[02:48.64]Duh cah ayu njur ayem atiku,
[02:55.11]Yen kowe tresno marang aku iki..
[03:02.05]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s