Bunga Ati

“Bunga Ati” Versi Misman

Dhek mbiyen aku ora ngerti,
Yen kowe tresno marang aku..
Saben mbengi kowe nggodha aku,
Nganti aku ora biso turu..

Opo kowe tresno marang aku,
Tembe mburi kowe ra mblenjani..
Duh cah ayu njur ayem atiku,
Yen kowe melas marang aku iki..
Duh cah ayu njur bunga atiku,
Yen kowe tresno marang aku iki..

reff:
Dhek mbiyen aku ora ngerti,
Yen kowe tresno marang aku..
Saben mbengi kowe nggodha aku,
Nganti aku ora biso turu..

Opo kowe tresno mring sliraku,
Tembe mburi kowe ra mblenjani..
Duh cah ayu njur bunga atiku,
Yen kowe melas marang aku iki..
Duh cah ayu njur ayem atiku,
Yen kowe tresno marang aku iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *