Ati Dudu Kos Kosan


ndx-aka
Versi: NDX AKA

Aku ra nyongko bakal ngene akhire,
Tresnoku nelongso sendu dadine..
Ra kepikiran dadi remuk atiku,
Mingset loro neng dodoku..
Nangis batinku trenyuh atiku,
Kelingan loromu neng aku..

Wis cukup ngapusi aku,
Wis cukup nglarani aku..
Iki ati koyo cor-coran,
Pura-pura kudu bertahan..

Aku ra kroso netes eluhku,
Aku ra ngiro kandas tresnoku..
Rumangsamu iki kos-kosan,
Teko lungo atiku nggo dolanan..

Kobong isi hati kok bejate janji,
Loro sing tak rasakke tresno disepelekke..
Atiku wis kejeron nglalekke alon-alon,
Nanging ora iso mergo wis kebacut tresno..

Atiku iki nangis netese koyo grimis,
Isine roso sayang saiki uwis ilang,
Aduh dhik atiku kelaran..
Nangis batinku trenyuh atiku,
Kelingan loromu neng aku..

Wis cukup ngapusi aku,
Wis cukup nglarani aku..
Iki ati koyo cor-coran,
Pura-pura kudu bertahan..

Aku ra kroso netes eluhku,
Aku ra ngiro kandas tresnoku..
Rumangsamu iki kos-kosan,
Teko lungo atiku nggo dolanan..

Wis cukup ngapusi aku,
Wis cukup nglarani aku..
Iki ati koyo cor-coran,
Pura-pura kudu bertahan..

Aku ra kroso netes eluhku,
Aku ra ngiro kandas tresnoku..
Rumangsamu iki kos-kosan,
Teko lungo atiku nggo dolanan..
——————
[ver: lyrics]
[id: iwsnapcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Ati Dudu Kos Kosan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:17]
[00:00.01]Ati Dudu Kos Kosan
[00:00.01]byi: NDX AKA
[00:10.01]
[00:12.01]>>>
[00:13.01]>>
[00:14.01]>
[00:15.01]Aku ra nyongko bakal ngene akhire,
[00:21.51]Tresnoku nelongso sendu dadine..
[00:27.97]Ra kepikiran dadi remuk atiku,
[00:34.73]Mingset loro neng dodoku..
[00:40.89]Nangis batinku trenyuh atiku,
[00:48.34]Kelingan loromu neng aku..
[00:55.15]Wis cukup ngapusi aku,
[00:58.87]Wis cukup nglarani aku..
[01:02.37]Iki ati koyo cor-coran,
[01:05.80]Pura-pura kudu bertahan..
[01:09.46]Aku ra kroso netes eluhku,
[01:12.50]Aku ra ngiro kandas tresnoku..
[01:15.87]Rumangsamu iki kos-kosan,
[01:19.39]Teko lungo atiku nggo dolanan..
[01:25.44]Kobong isi hati kok bejate janji,
[01:29.44]Loro sing tak rasakke tresno disepelekke..
[01:32.92]Atiku wis kejeron nglalekke alon-alon,
[01:36.74]Nanging ora iso mergo wis kebacut tresno..
[01:40.25]Atiku iki nangis netese koyo grimis,
[01:43.30]Isine roso sayang saiki uwis ilang,
[01:46.80]Aduh dhik atiku kelaran..
[01:52.60]
[01:54.47]Nangis batinku trenyuh atiku,
[02:00.14]Kelingan loromu neng aku..
[02:07.07]Wis cukup ngapusi aku,
[02:11.53]Wis cukup nglarani aku..
[02:14.44]Iki ati koyo cor-coran,
[02:17.66]Pura-pura kudu bertahan..
[02:21.29]Aku ra kroso netes eluhku,
[02:24.58]Aku ra ngiro kandas tresnoku..
[02:27.89]Rumangsamu iki kos-kosan,
[02:31.37]Teko lungo atiku nggo dolanan..
[02:38.00]Wis cukup ngapusi aku,
[02:41.93]Wis cukup nglarani aku..
[02:44.69]Iki ati koyo cor-coran,
[02:48.63]Pura-pura kudu bertahan..
[02:52.33]Aku ra kroso netes eluhku,
[02:55.39]Aku ra ngiro kandas tresnoku..
[02:59.00]Rumangsamu iki kos-kosan,
[03:02.45]Teko lungo atiku nggo dolanan..
[03:08.10]
————
Full mp3:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s