Ati Dudu Kos Kosan

“Ati Dudu Kos Kosan” Versi NDX AKA

Aku ra nyongko bakal ngene akhire,
Tresnoku nelongso sendu dadine..
Ra kepikiran dadi remuk atiku,
Mingset loro neng dodoku..

Nangis batinku trenyuh atiku,
Kelingan loromu neng aku..

Wis cukup ngapusi aku,
Wis cukup nglarani aku..
Iki ati koyo cor coran,
Pura pura kudu bertahan..

Aku ra kroso netes eluhku,
Aku ra ngiro kandas tresnoku..
Rumangsamu iki kos kosan,
Teko lungo atiku nggo dolanan..

Kobong isi hati kok bejate janji,
Loro sing tak rasakke tresno disepelekke..
Atiku wis kejeron nglalekke alon alon,
Nanging ora iso mergo wis kebacut tresno..

Atiku iki nangis netese koyo grimis,
Isine roso sayang saiki uwis ilang,
Aduh dhik atiku kelaran..

Nangis batinku trenyuh atiku,
Kelingan loromu neng aku..

Wis cukup ngapusi aku,
Wis cukup nglarani aku..
Iki ati koyo cor coran,
Pura pura kudu bertahan..

Aku ra kroso netes eluhku,
Aku ra ngiro kandas tresnoku..
Rumangsamu iki kos kosan,
Teko lungo atiku nggo dolanan..

Wis cukup ngapusi aku,
Wis cukup nglarani aku..
Iki ati koyo cor coran,
Pura pura kudu bertahan..

Aku ra kroso netes eluhku,
Aku ra ngiro kandas tresnoku..
Rumangsamu iki kos kosan,
Teko lungo atiku nggo dolanan..
———————–
Sudah cukup bohongi aku,
Sudah cukup nyakiti aku..
Ini hati seperti beton,
Pura pura harus bertahan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *