Nggerus Ati


rozy-suliyana_1
Versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..
Ngomong paran anane..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kbcpaocu]
[ar: Rozy Abdillah ft. Suliyana]
[ti: Nggerus Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.04]Nggerus Ati
[00:00.04]by: Rozy Abdillah ft. Suliyana
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Lk: Panase geni sing sepiro,
[00:37.41]Lk: Dhung dibandingaken panase ati yoro..
[00:45.59]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[00:50.85]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[00:59.74]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[01:10.98]
[01:12.05]Pr: Sepurane sun nong riko,
[01:19.21]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[01:25.16]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[01:32.66]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[01:40.12]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[01:46.25]Lk: Ngomong paran anane..
[01:53.67]
[02:18.30]>>>
[02:19.30]>>
[02:20.30]>
[02:21.30]Lk: Panase geni sing sepiro,
[02:28.02]Lk: Dhung dibandingaken panase ati yoro..
[02:35.75]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[02:42.06]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[02:50.41]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[03:01.55]
[03:03.14]Pr: Sepurane sun nong riko,
[03:10.08]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[03:16.33]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[03:23.99]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[03:31.00]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[03:37.63]Lk: Ngomong paran anane..
[03:44.90]
[04:00.00]>>>
[04:01.00]>>
[04:02.00]>
[04:03.00]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[04:09.40]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[04:17.73]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[04:27.46]
[04:29.22]Pr: Sepurane sun nong riko,
[04:36.43]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[04:43.17]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[04:50.41]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[04:58.06]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[05:04.44]Lk: Ngomong paran anane..
[05:12.03]Pr: Sepurane sun nong riko,
[05:18.52]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[05:25.18]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[05:32.78]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[05:39.68]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[05:46.10]Lk: Ngomong paran anane..
[05:53.05]Lk: Ngomong paran anane..
[06:00.57]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s