Pager Mangan Tanduran


uun-sagitha
Versi: Uun Sagitha

Demi laki tek belani,
Mangkat kerja ning luar negri..
Demi kakang kula rela,
Kerja ning arabia..

Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..

reff:
Bli due perasaan,
Sira tegano rebutan cintae..

Kaya langka wong liyan,
Karo lakine batur doyan..
Tek sayang sayang,
Tek eman eman..
Nyatane pager mangan tanduran..
Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..

reff:
Bli due perasaan,
Sira tegano rebutan cintae..

Kaya langka wong liyan,
Karo lakine batur doyan..
Tek sayang sayang,
Tek eman eman..
Nyatane pager mangan tanduran..
Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..

reff:
Bli due perasaan,
Sira tegano rebutan cintae..

Kaya langka wong liyan,
Karo lakine batur doyan..
Tek sayang sayang,
Tek eman eman..
Nyatane pager mangan tanduran..

Demi laki tek belani,
Mangkat kerja ning luar negri..
Demi kakang kula rela,
Kerja ning arabia..

Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lvacaocu]
[ar: Uun Sagitha]
[ti: Pager Mangan Tanduran]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:28]
[00:00.01]Pager Mangan Tanduran
[00:00.01]by: Uun Sagitha
[00:36.01]
[00:38.01]>>>
[00:39.01]>>
[00:40.01]>
[00:41.01]Demi laki tek belani,
[00:45.01]Mangkat kerja ning luar negri..
[00:48.38]Demi kakang kula rela,
[00:51.09]Kerja ning arabia..
[00:55.51]
[01:05.06]Tapi apa sing terjadi,
[01:08.00]Kula balik wis due ganti..
[01:11.77]Sing lebih gawe sakit ati,
[01:15.10]Karo sing tek anggep adi..
[01:19.56]
[01:43.89]>>>
[01:44.89]>>
[01:45.89]>
[01:46.89]Bli due perasaan,
[01:51.89]Sira tegano rebutan cintae..
[02:00.30]
[02:13.57]Kaya langka wong liyan,
[02:19.37]Karo lakine batur doyan..
[02:25.77]Tek sayang sayang,
[02:29.86]Tek eman eman..
[02:32.43]Nyatane pager mangan tanduran..
[02:38.37]Tapi apa sing terjadi,
[02:41.11]Kula balik wis due ganti..
[02:44.52]Sing lebih gawe sakit ati,
[02:48.20]Karo sing tek anggep adi..
[02:52.49]
[03:17.01]>>>
[04:50.01]>>>
[03:18.01]>>
[04:51.01]>>
[03:19.01]>
[04:52.01]>
[03:20.01]Bli due perasaan,
[03:24.71]Sira tegano rebutan cintae..
[03:32.57]
[03:46.84]Kaya langka wong liyan,
[03:52.01]Karo lakine batur doyan..
[03:58.44]Tek sayang sayang,
[04:01.98]Tek eman eman..
[04:05.47]Nyatane pager mangan tanduran..
[04:10.31]Tapi apa sing terjadi,
[04:14.52]Kula balik wis due ganti..
[04:17.35]Sing lebih gawe sakit ati,
[04:21.14]Karo sing tek anggep adi..
[04:25.62]
[04:53.01]Bli due perasaan,
[04:57.97]Sira tegano rebutan cintae..
[05:05.55]
[05:20.22]Kaya langka wong liyan,
[05:25.22]Karo lakine batur doyan..
[05:31.56]Tek sayang sayang,
[05:34.61]Tek eman eman..
[05:38.22]Nyatane pager mangan tanduran..
[05:44.38]Demi laki tek belani,
[05:47.85]Mangkat kerja ning luar negri..
[05:50.80]Demi kakang kula rela,
[05:54.53]Kerja ning arabia..
[05:58.20]
[06:08.05]Tapi apa sing terjadi,
[06:10.83]Kula balik wis due ganti..
[06:14.12]Sing lebih gawe sakit ati,
[06:17.73]Karo sing tek anggep adi..
[06:22.58]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s