Pager Mangan Tanduran

Versi: Uun Sagitha

Demi laki tek belani,
Mangkat kerja ning luar negri..
Demi kakang kula rela,
Kerja ning arabia..

Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..

reff:
Bli due perasaan,
Sira tegano rebutan cintae..

Kaya langka wong liyan,
Karo lakine batur doyan..
Tek sayang sayang,
Tek eman eman..
Nyatane pager mangan tanduran..
Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..

reff:
Bli due perasaan,
Sira tegano rebutan cintae..

Kaya langka wong liyan,
Karo lakine batur doyan..
Tek sayang sayang,
Tek eman eman..
Nyatane pager mangan tanduran..
Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..

reff:
Bli due perasaan,
Sira tegano rebutan cintae..

Kaya langka wong liyan,
Karo lakine batur doyan..
Tek sayang sayang,
Tek eman eman..
Nyatane pager mangan tanduran..

Demi laki tek belani,
Mangkat kerja ning luar negri..
Demi kakang kula rela,
Kerja ning arabia..

Tapi apa sing terjadi,
Kula balik wis due ganti..
Sing lebih gawe sakit ati,
Karo sing tek anggep adi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *