Kimcil Kepolen


ndx-aka
Versi: NDX AKA

Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
Opo koyo ngene susahe wong kere,
Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..

Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki,
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki..
Opo aku salah nek aku tresno kowe,
Po pendhak ndino atimu enenge gelisah ..

Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik..
Mergo saiki tresno enenge gur bondo,
Menang rupo kalah dupo aku ora popo..

Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
Opo koyo ngene susahe wong kere,
Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu,
Jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku..
Kowe selingkuh ro konco cerakku iki,
Opo dumeh aku wong kere langsung kok larani..

Jaremu nek ra fu kowe ora i love you,
Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta..
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe,
Kalah bondo menang rupo kuwi sak lawase..

Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
Opo koyo ngene susahe wong kere,
Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..

Yo nek kowe ra iso nrimo opo enenge,
Gur isone ngoyak bondo kuwi ciri khase..
Pancen kowe tonjo ning atimu wuto,
Menang rupo moto bondho kuwi pancen kowe..

Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu,
Mending aku tak pisah ninggalke slirahmu..
Ojo rumongso biso nek kowe ora iso,
Atiku wis ra kuat rasane pengen njepat..

Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
Opo koyo ngene susahe wong kere,
Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..

Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
Opo koyo ngene susahe wong kere,
Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zwlqaicu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Kimcil Kepolen]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.02]Kimcil Kepolen by NDX AKA
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
[00:22.65]Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
[00:29.45]Opo koyo ngene susahe wong kere,
[00:36.27]Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..
[00:43.04]Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki,
[00:46.03]Ono opo kok kowe bedo karo aku iki..
[00:49.60]Opo aku salah nek aku tresno kowe,
[00:53.03]Po pendhak ndino atimu enenge gelisah ..
[00:56.65]Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe
[00:59.95]Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik..
[01:03.38]Mergo saiki tresno enenge gur bondo,
[01:06.63]Menang rupo kalah dupo aku ora popo..
[01:10.29]Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
[01:17.48]Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
[01:23.91]Opo koyo ngene susahe wong kere,
[01:31.16]Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..
[01:37.85]Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu,
[01:40.72]Jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku..
[01:44.60]Kowe selingkuh ro konco cerakku iki,
[01:46.98]Opo dumeh aku wong kere langsung kok larani..
[01:51.29]Jaremu nek ra fu kowe ora i love you,
[01:54.72]Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta..
[01:57.84]Nanging piye meneh aku wong ra nduwe,
[02:01.55]Kalah bondo menang rupo kuwi sak lawase..
[02:05.35]Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
[02:11.92]Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
[02:18.79]Opo koyo ngene susahe wong kere,
[02:25.73]Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..
[02:32.74]Yo nek kowe ra iso nrimo opo enenge,
[02:35.86]Gur isone ngoyak bondo kuwi ciri khase..
[02:39.17]Pancen kowe tonjo ning atimu wuto,
[02:42.61]Menang rupo moto bondho kuwi pancen kowe..
[02:46.17]Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu,
[02:49.23]Mending aku tak pisah ninggalke slirahmu..
[02:52.80]Ojo rumongso biso nek kowe ora iso,
[02:56.30]Atiku wis ra kuat rasane pengen njepat..
[03:00.24]Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
[03:07.23]Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
[03:13.99]Opo koyo ngene susahe wong kere,
[03:21.17]Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..
[03:27.67]Pancene kowe pabu nuruti ibumu,
[03:34.61]Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..
[03:41.18]Opo koyo ngene susahe wong kere,
[03:48.30]Ameh nyanding tresno kalah karo bondo..
[03:55.18]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s