Mung Siji (nia amelia)

Versi: Nia Amelia ft. Kamal Rante

Lk:
Terus terang kakang sayang,
Sumpah demi langit bumi..
Aja watir aja melang,
Kapok bli bakal nyakiti..

Sepisan nggo pengalaman,
Ngalami kakang wayuan..
Tapi saiki wis mari,
Rabine kakang mung siji..

Bengen salah jaluk maap,
Kien sadar arep insap..
Duh mimine roman sing percaya..

reff:
Ft:
Bebanda sing enom mula,
Kepengen due pekaya,
Pr:
Nembe gah luwih setitik,
Wong lanang arang-arang balik..

Ft:
Panas perih panas perih,
Panase wong pengen sugih,
Pr:
Nembe gah cukup nggo mangan,
Wong lanang pengen wayuan..

Lk:
Sepisan nggo pengalaman,
Ngalami kakang wayuan..
Tapi saiki wis mari,
Rabine kakang mung siji..

Bengen salah jaluk maap,
Kien sadar arep insap..
Duh mimine roman sing percaya..

reff:
Ft:
Bebanda sing enom mula,
Kepengen due pekaya,
Pr:
Nembe gah luwih setitik,
Wong lanang arang-arang balik..

Ft:
Panas perih panas perih,
Panase wong pengen sugih,
Pr:
Nembe gah cukup nggo mangan,
Wong lanang pengen wayuan..

Lk:
Sepisan nggo pengalaman,
Ngalami kakang wayuan..
Tapi saiki wis mari,
Rabine kakang mung siji..

Bengen salah jaluk maap,
Kien sadar arep insap..
Duh mimine roman sing percaya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *