Teman Rasa Pacar

Versi: NDX AKA

Pernah aku mencoba dekat dengan wanita,
Tapi kau bersikap lucu tanpa kata-kata..
Kowe takon aku opo ono cinta,
Tentang diriku dengan dirinya..

Begitu juga sebaliknya dengan diriku,
Aku ngroso cemburu yen delok awakmu..
Cedhak-cedhak karo wong lanang selain aku,
Kok iso aku dadi cemburu..

Sayang..opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran,
Tapi kita cuma sebatas teman..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..

reff:
Apalagi aku crito marang sliramu,
Aku nganti sambat karo kanca-kancaku..
Antara berteman atau pacaran,
Jawabane pacaran wae..

Wis jan atiku tambah bingung rasane,
Aku wedi mergo tresno medotke kancane..
Yo wis ngene wae penting bahagia,
Teman rasa pacar ojo nganti bubar..

Sayang..opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran,
Tapi kita cuma sebatas teman..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *