Teman Rasa Pacar


ndx-aka
Versi: NDX AKA

Pernah aku mencoba dekat dengan wanita,
Tapi kau bersikap lucu tanpa kata-kata..
Kowe takon aku opo ono cinta,
Tentang diriku dengan dirinya..

Begitu juga sebaliknya dengan diriku,
Aku ngroso cemburu yen delok awakmu..
Cedhak-cedhak karo wong lanang selain aku,
Kok iso aku dadi cemburu..

Sayang..opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran,
Tapi kita cuma sebatas teman..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..

reff:
Apalagi aku crito marang sliramu,
Aku nganti sambat karo kanca-kancaku..
Antara berteman atau pacaran,
Jawabane pacaran wae..

Wis jan atiku tambah bingung rasane,
Aku wedi mergo tresno medotke kancane..
Yo wis ngene wae penting bahagia,
Teman rasa pacar ojo nganti bubar..

Sayang..opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran,
Tapi kita cuma sebatas teman..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..
——————
[ver: lyrics]
[id: ohvlavcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Teman Rasa Pacar]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.04]Teman Rasa Pacar
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:30.04]
[00:32.14]>>>
[00:33.14]>>
[00:34.14]>
[00:35.14]Pernah aku mencoba dekat dengan wanita,
[00:38.49]Tapi kau bersikap lucu tanpa kata-kata..
[00:42.10]Kowe takon aku opo ono cinta,
[00:45.97]Tentang diriku dengan dirinya..
[00:50.32]Begitu juga sebaliknya dengan diriku,
[00:53.43]Aku ngroso cemburu yen delok awakmu..
[00:57.15]Cedhak-cedhak karo wong lanang selain aku,
[01:00.95]Kok iso aku dadi cemburu..
[01:05.00]Sayang..opo iki sing jenenge
[01:11.16]ati lagi kasmaran,
[01:13.96]Tapi kita cuma sebatas teman..
[01:20.05]Dikiro pacaran jebule kekancan,
[01:23.17]Sabendino tangane gandengan..
[01:26.90]Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
[01:30.57]Yen disawang koyo lagi kasmaran..
[01:35.12]Terkadang mecucu dan saling cemburu,
[01:39.79]Saling curiga memendam rindu..
[01:43.82]Bisa dikatakan teman rasa pacar,
[01:47.61]Walau kekancan tapi sayang-sayangan..
[01:51.55]
[02:07.53]>>>
[02:08.53]>>
[02:09.53]>
[02:10.53]Apalagi aku crito marang sliramu,
[02:14.85]Aku nganti sambat karo kanca-kancaku..
[02:18.08]Antara berteman atau pacaran,
[02:21.63]Jawabane pacaran wae..
[02:25.73]Wis jan atiku tambah bingung rasane,
[02:29.42]Aku wedi mergo tresno medotke kancane..
[02:33.25]Yo wis ngene wae penting bahagia,
[02:36.91]Teman rasa pacar ojo nganti bubar..
[02:40.72]Sayang..opo iki sing jenenge
[02:45.56]ati lagi kasmaran,
[02:49.54]Tapi kita cuma sebatas teman..
[02:55.40]Dikiro pacaran jebule kekancan,
[02:58.69]Sabendino tangane gandengan..
[03:02.55]Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
[03:06.28]Yen disawang koyo lagi kasmaran..
[03:11.56]Terkadang mecucu dan saling cemburu,
[03:15.49]Saling curiga memendam rindu..
[03:19.34]Bisa dikatakan teman rasa pacar,
[03:23.08]Walau kekancan tapi sayang-sayangan..
[03:27.61]Dikiro pacaran jebule kekancan,
[03:31.96]Sabendino tangane gandengan..
[03:36.30]Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
[03:40.05]Yen disawang koyo lagi kasmaran..
[03:45.33]Terkadang mecucu dan saling cemburu,
[03:49.07]Saling curiga memendam rindu..
[03:53.18]Bisa dikatakan teman rasa pacar,
[03:56.72]Walau kekancan tapi sayang-sayangan..
[04:00.89]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s