Sing Diakoni


kurnia-dewi_3
Versi: Kurnia Dewi

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..
——————
[ver: lyrics]
[id: osvhavcu]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Sing Diakoni]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.06]Sing Diakoni
[00:00.06]by: Kurnia Dewi
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Mrujuk ring antarane,
[00:38.14]Kembang hang arum gandane..
[00:42.92]Nono hang gelem nggape,
[00:46.53]Nono hang perduli anane..
[00:55.55]
[00:58.66]Kembang nguncupo siro,
[01:02.77]Mekar lan nggondo-o..
[01:07.48]Duduheno arume,
[01:11.47]Nong isine dunyo..
[01:23.17]
[02:02.92]>>>
[02:03.92]>>
[02:04.92]>
[02:05.92]Masio sing digape,
[02:13.01]Sing diakoni anane..
[02:22.17]Ojo siro garing,
[02:29.81]Alum sing ono arume..
[02:38.84]Nguncupo siro myakne ketoro,
[02:43.51]Mekaro siro ambi gondo,
[02:47.88]Arum noring taman ati..
[02:55.72]
[03:00.01]Mrujuk ring antarane,
[03:03.49]Kembang hang arum gandane..
[03:08.90]Nono hang gelem nggape,
[03:12.63]Nono hang perduli anane..
[03:21.41]
[03:24.52]Kembang nguncupo siro,
[03:28.44]Mekar lan nggondo-o..
[03:33.54]Duduheno arume,
[03:37.52]Nong isine dunyo..
[03:50.20]
[04:29.10]>>>
[04:30.10]>>
[04:31.10]>
[04:32.10]Masio sing digape,
[04:38.26]Sing diakoni anane..
[04:47.64]Ojo siro garing,
[04:55.30]Alum sing ono arume..
[05:03.77]Nguncupo siro myakne ketoro,
[05:09.05]Mekaro siro ambi gondo,
[05:13.34]Arum noring taman ati..
[05:21.50]
[05:28.09]Masio sing digape,
[05:35.43]Sing diakoni anane..
[05:44.01]Ojo siro garing,
[05:52.60]Alum sing ono arume..
[06:00.87]Nguncupo siro myakne ketoro,
[06:04.85]Mekaro siro ambi gondo,
[06:09.40]Arum noring taman ati..
[06:17.55]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s