Sing Diakoni

Versi: Kurnia Dewi

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Mrujuk ring antarane,
Kembang hang arum gandane..
Nono hang gelem nggape,
Nono hang perduli anane..

Kembang nguncupo siro,
Mekar lan nggondo-o..
Duduheno arume,
Nong isine dunyo..

reff:
Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Masio sing digape,
Sing diakoni anane..
Ojo siro garing,
Alum sing ono arume..

Nguncupo siro myakne ketoro,
Mekaro siro ambi gondo,
Arum noring taman ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *