Kebakar Cemburu


Versi: Indri Fahriza

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean,
Duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *