Kebakar Cemburu


indri-fahriza
Versi: Indri Fahriza

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..

reff:
Weteng panas,
Kaya mangan wangwa..
Napsu bli metu,
Duh kebakar cemburu..

Demen bisa ilang kenang sangit?,
Bonggan sampean,
Duh wis gawe sakit..
Wis terlanjur sekalian hancur..

Pengen njerit,
Ning tengah wengi..
Napsune dugale,
Barang weruh tingkah lakune..

Wadon sapa,
Sing ora lara..
Yen weruh lanange selingkuh,
Nggawe noda biru..
——————
[ver: lyrics]
[id: loazavcu]
[ar: Indri Fahriza]
[ti: Kebakar Cemburu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.04]Kebakar Cemburu
[00:00.04]by: Indri Fahriza
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Pengen njerit,
[00:44.68]Ning tengah wengi..
[00:48.66]Napsune dugale,
[00:52.13]Barang weruh tingkah lakune..
[00:58.73]
[01:13.97]Wadon sapa,
[01:16.06]Sing ora lara..
[01:20.09]Yen weruh lanange selingkuh,
[01:26.32]Nggawe noda biru..
[01:29.99]
[01:53.87]>>>
[01:54.87]>>
[01:55.87]>
[01:56.87]Weteng panas,
[01:59.80]Kaya mangan wangwa..
[02:02.72]Napsu bli metu,
[02:05.89]Duh kebakar cemburu..
[02:12.36]
[02:26.41]Demen bisa ilang kenang sangit?,
[02:32.26]Bonggan sampean
[02:35.82]Duh wis gawe sakit..
[02:42.27]Wis terlanjur sekalian hancur..
[02:48.94]
[02:52.30]Wadon sapa,
[02:55.38]Sing ora lara..
[02:59.66]Yen weruh lanange selingkuh,
[03:05.60]Nggawe noda biru..
[03:09.39]
[03:33.19]>>>
[03:34.19]>>
[03:35.19]>
[03:36.19]Weteng panas,
[03:38.88]Kaya mangan wangwa..
[03:41.87]Napsu bli metu,
[03:45.22]Duh kebakar cemburu..
[03:51.82]
[04:05.58]Demen bisa ilang kenang sangit?,
[04:11.61]Bonggan sampean,
[04:14.91]Duh wis gawe sakit..
[04:21.88]Wis terlanjur sekalian hancur..
[04:27.66]
[04:31.21]Pengen njerit,
[04:34.25]Ning tengah wengi..
[04:38.22]Napsune dugale,
[04:41.72]Barang weruh tingkah lakune..
[04:47.88]
[05:03.30]Wadon sapa,
[05:05.60]Sing ora lara..
[05:09.71]Yen weruh lanange selingkuh,
[05:15.86]Nggawe noda biru..
[05:19.43]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s