Mung Riko


rozy-abdillah_maya-n
Versi: Rozy Abdillah ft. Maya

Pr:
Yo mung riko hang sun demeni,
Yo mung riko hang sun kedani..
Ati iki sing biso lali,
Enget rupan riko raino bengi..

Lk:
Nono maning liyan riko,
Hang ngiseni kembang ring njero ati..
Sun pageri sun sirami,
Myakne arum sampek tumekaning pati..

reff:
Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT: Tetep asin kadhung dadi siji..

reff:
Pr:
Yo mung riko hang sun demeni,
Yo mung riko hang sun kedani..
Ati iki sing biso lali,
Enget rupan riko raino bengi..

Lk:
Nono maning liyan riko,
Hang ngiseni kembang ring njero ati..
Sun pageri sun sirami,
Myakne arum sampek tumekaning pati..

reff:
Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT: Tetep asin kadhung dadi siji..

Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT:
Tetep asin kadhung dadi siji..
Tetep asin kadhung dadi siji..
——————
[ver: lyrics]
[id: oivnaacu]
[ar: Rozy Abdillah ft. Maya]
[ti: Mung Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[00:00.04]Mung Riko
[00:00.04]by: Rozy Abdillah ft. Maya
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Pr: Yo mung riko hang sun demeni,
[00:49.90]Pr: Yo mung riko hang sun kedani..
[00:58.30]Pr: Ati iki sing biso lali,
[01:05.08]Pr: Enget rupan riko raino bengi..
[01:11.54]
[01:20.01]Lk: Nono maning liyan riko,
[01:27.04]Lk: Hang ngiseni kembang ring njero ati..
[01:34.70]Lk: Sun pageri sun sirami,
[01:41.85]Lk: Myakne arum sampek tumekaning pati..
[01:49.00]
[02:17.04]>>>
[02:18.04]>>
[02:19.04]>
[02:20.04]Pr: Sing ono hang biso ngganteni,
[02:26.46]Pr: Yo mung riko hang sun demeni..
[02:34.70]Lk: Ibarate uyah lan banyu segoro,
[02:41.85]Lk: Tetep asin kadhung dadi siji..
[02:48.56]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[02:56.02]
[03:39.20]>>>
[03:40.20]>>
[03:41.20]>
[03:42.20]Pr: Yo mung riko hang sun demeni,
[03:49.20]Pr: Yo mung riko hang sun kedani..
[03:56.98]Pr: Ati iki sing biso lali,
[04:03.89]Pr: Enget rupan riko raino bengi..
[04:10.29]
[04:18.90]Lk: Nono maning liyan riko,
[04:26.43]Lk: Hang ngiseni kembang ring njero ati..
[04:33.96]Lk: Sun pageri sun sirami,
[04:41.31]Lk: Myakne arum sampek tumekaning pati..
[04:48.57]
[05:16.32]>>>
[05:17.32]>>
[05:18.32]>
[05:19.32]Pr: Sing ono hang biso ngganteni,
[05:26.10]Pr: Yo mung riko hang sun demeni..
[05:33.99]Lk: Ibarate uyah lan banyu segoro,
[05:41.04]Lk: Tetep asin kadhung dadi siji..
[05:47.98]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[05:55.08]
[05:58.05]Pr: Sing ono hang biso ngganteni,
[06:04.77]Pr: Yo mung riko hang sun demeni..
[06:12.49]Lk: Ibarate uyah lan banyu segoro,
[06:19.70]Lk: Tetep asin kadhung dadi siji..
[06:26.07]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[06:34.09]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[06:42.34]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s