Mung Riko

“Mung Riko Rozy Abdillah ft. Maya”

Pr:
Yo mung riko hang sun demeni,
Yo mung riko hang sun kedani..
Ati iki sing biso lali,
Enget rupan riko raino bengi..

Lk:
Nono maning liyan riko,
Hang ngiseni kembang ring njero ati..
Sun pageri sun sirami,
Myakne arum sampek tumekaning pati..

reff:
Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT: Tetep asin kadhung dadi siji..

reff:
Pr:
Yo mung riko hang sun demeni,
Yo mung riko hang sun kedani..
Ati iki sing biso lali,
Enget rupan riko raino bengi..

Lk:
Nono maning liyan riko,
Hang ngiseni kembang ring njero ati..
Sun pageri sun sirami,
Myakne arum sampek tumekaning pati..

reff:
Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT: Tetep asin kadhung dadi siji..

Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT:
Tetep asin kadhung dadi siji..
Tetep asin kadhung dadi siji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *