Lilakno Aku


Versi: NDX AKA

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

Hatiku wis nelongso,
Sliramu karo wong liyo..
Tak pendem tak tutupi,
Larane ati iki..

Tak tunggu tak enteni,
Sliramu tanpo ngerti..
Sing tak rasakke kangening ati,
Jebule mung janji-janji..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

(Aduh dhik dhik maafkan aku),
(Iki pancen salahku dudu salahmu)..
(Bukan maksud hati menduakan cintamu),
(Ternyata hatiku bukan untukmu)..

(Aku bukan sengaja buat luka hati),
(Selama ini terjalin antara kita)..
(Dan ku coba untuk jujur mengungkapkan rasa),
(Maaf hatiku memilih dia)..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

Tak tunggu tak enteni,
Sliramu tanpo ngerti..
Sing tak rasakke kangening ati,
Jebule mung janji-janji..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *