Lilakno Aku


ndx-aka
Versi: NDX AKA

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

Hatiku wis nelongso,
Sliramu karo wong liyo..
Tak pendem tak tutupi,
Larane ati iki..

Tak tunggu tak enteni,
Sliramu tanpo ngerti..
Sing tak rasakke kangening ati,
Jebule mung janji-janji..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

(Aduh dhik dhik maafkan aku),
(Iki pancen salahku dudu salahmu)..
(Bukan maksud hati menduakan cintamu),
(Ternyata hatiku bukan untukmu)..

(Aku bukan sengaja buat luka hati),
(Selama ini terjalin antara kita)..
(Dan ku coba untuk jujur mengungkapkan rasa),
(Maaf hatiku memilih dia)..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

Tak tunggu tak enteni,
Sliramu tanpo ngerti..
Sing tak rasakke kangening ati,
Jebule mung janji-janji..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..

Lilakno aku ikhlasno aku,
Yen pancen iki wis ora perlu..
Menjadikanku orang ke dua,
Hatiku sungguh tak rela..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lwvvaacu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Lilakno Aku]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:34]
[00:00.02]Lilakno Aku
[00:00.02]by: NDX AKA
[00:12.02]
[00:14.02]>>>
[00:15.02]>>
[00:16.02]>
[00:17.02]Lilakno aku ikhlasno aku,
[00:20.51]Yen pancen iki wis ora perlu..
[00:24.43]Menjadikanku orang ke dua,
[00:28.78]Hatiku sungguh tak rela..
[00:33.26]
[00:51.50]Hatiku wis nelongso,
[00:54.67]Sliramu karo wong liyo..
[00:58.78]Tak pendem tak tutupi,
[01:02.31]Larane ati iki..
[01:08.16]Tak tunggu tak enteni,
[01:11.70]Sliramu tanpo ngerti..
[01:15.51]Sing tak rasakke kangening ati,
[01:20.05]Jebule mung janji-janji..
[01:25.33]Lilakno aku ikhlasno aku,
[01:28.76]Yen pancen iki wis ora perlu..
[01:32.50]Menjadikanku orang ke dua,
[01:36.66]Hatiku sungguh tak rela..
[01:42.13](Aduh dhik dhik maafkan aku),
[01:45.73](Iki pancen salahku dudu salahmu)..
[01:49.73](Bukan maksud hati menduakan cintamu),
[01:53.89](Ternyata hatiku bukan untukmu)..
[01:58.61](Aku bukan sengaja buat luka hati),
[02:02.66](Selama ini terjalin antara kita)..
[02:06.65](Dan ku coba untuk jujur mengungkapkan rasa),
[02:10.81](Maaf hatiku memilih dia)..
[02:15.59]Lilakno aku ikhlasno aku,
[02:19.76]Yen pancen iki wis ora perlu..
[02:23.63]Menjadikanku orang ke dua,
[02:27.86]Hatiku sungguh tak rela..
[02:33.58]Tak tunggu tak enteni,
[02:37.06]Sliramu tanpo ngerti..
[02:40.92]Sing tak rasakke kangening ati,
[02:44.97]Jebule mung janji-janji..
[02:50.38]Lilakno aku ikhlasno aku,
[02:53.92]Yen pancen iki wis ora perlu..
[02:57.78]Menjadikanku orang ke dua,
[03:02.02]Hatiku sungguh tak rela..
[03:07.43]Lilakno aku ikhlasno aku,
[03:11.22]Yen pancen iki wis ora perlu..
[03:14.89]Menjadikanku orang ke dua,
[03:19.06]Hatiku sungguh tak rela..
[03:23.60]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s