Sak Jujure

“Sak Jujure” Versi Kurnia Dewi

Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

reff:
Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

Ha ha ha..ha aaa..
Ha ha ha..ha aaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *