Sum Piye Kabarmu


Versi: Arya Satria

Sum kepiye kabarmu,
Wis pirang pirang sasi ra ngabari..
Sum opo uripmu kepenak,
Yen ora penak kowe ndang muliho..

Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..

reff:
Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *