Sum Piye Kabarmu


arya-satria_4
Versi: Arya Satria

Sum kepiye kabarmu,
Wis pirang pirang sasi ra ngabari..
Sum opo uripmu kepenak,
Yen ora penak kowe ndang muliho..

Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..

reff:
Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qwpkcwcu]
[ar: Arya Satria]
[ti: Sum Piye Kabarmu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Sum Piye Kabarmu
[00:00.04]by: Arya Satria
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Sum kepiye kabarmu,
[00:34.47]Wis pirang pirang sasi ra ngabari..
[00:40.09]Sum opo uripmu kepenak,
[00:45.55]Yen ora penak kowe ndang muliho..
[00:51.97]
[00:54.08]Sum kepiye kabarmu sum,
[00:58.71]Wiwit budal lungamu nganti saiki..
[01:04.33]Durung ono kabar sum..
[01:09.00]Sum kepiye nasibmu sum,
[01:13.33]Jare uripmu neng kono rekoso sum..
[01:18.85]Aku melu nelongso..
[01:23.21]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[01:28.88]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[01:34.59]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[01:39.57]Ora usah milih koyo kancane..
[01:45.48]Saiki sum kowe neng kono,
[01:50.09]Dadi tkw neng negorone tonggo..
[01:56.05]Sabendino jare mung disio-sio,
[02:00.82]Ndang muliho sum aku ra tego..
[02:06.22]Krungu kowe soro..
[02:09.70]
[02:33.64]>>>
[02:34.64]>>
[02:35.64]>
[02:36.64]Sum kepiye kabarmu sum,
[02:40.88]Wiwit budal lungamu nganti saiki..
[02:46.53]Durung ono kabar sum..
[02:51.20]Sum kepiye nasibmu sum,
[02:55.49]Jare uripmu neng kono rekoso sum..
[03:01.10]Aku melu nelongso..
[03:05.39]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[03:09.87]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[03:15.66]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[03:20.63]Ora usah milih koyo kancane..
[03:26.41]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[03:31.33]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[03:36.74]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[03:41.66]Ora usah milih koyo kancane..
[03:47.37]Saiki sum kowe neng kono,
[03:52.11]Dadi tkw neng negorone tonggo..
[03:58.01]Sabendino jare mung disio-sio,
[04:03.00]Ndang muliho sum aku ra tego..
[04:08.22]Krungu kowe soro..
[04:11.52]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s