Sangking Welase

“Sangking Welase” Versi Demy

KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

reff:
KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *