Janur Garing

ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. Ayu Yuliana

Pr:
Lorone atiku iki,
Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba rapopo..

Tresnone atiku remuk ra karuan,
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Lk:
Kobong ati iki krungu kowe oleh ganti,
Sandiwarane tresno wis tamat dadi loro..
Aku sing iso nompo aku iso legowo,
Ndelok nang ngarep moto,
Kowe rabi ro wong liyo..

Mbok mesakno aku mbok welasno aku,
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku,
Kembalilah ke padaku..

Pr:
Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Lorone atiku iki,
Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba rapopo..

Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ahnvvlcu]
[ar: NDX AKA ft. Ayu Yuliana]
[ti: Janur Garing]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:00.03]Janur Garing
[00:00.03]by: NDX AKA ft. Ayu Yuliana
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Pr: Lorone atiku iki,
[00:36.33]Pr: Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
[00:44.66]Pr: Sak tenane atiku loro,
[00:50.69]Pr: Nanging aku mencoba rapopo..
[00:57.47]Pr: Tresnone atiku remuk ra karuan,
[01:05.50]Pr: Kelingan janjimu naliko gandengan..
[01:11.65]
[01:13.93]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[01:19.26]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[01:27.28]Pr: Karepku urip bebarengan,
[01:34.12]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[01:41.27]Lk: Kobong ati iki krungu kowe oleh ganti,
[01:45.38]Lk: Sandiwarane tresno wis tamat dadi loro..
[01:49.48]Lk: Aku sing iso nompo aku iso legowo,
[01:52.82]Lk: Ndelok nang ngarep moto,
[01:54.70]Lk: Kowe rabi ro wong liyo..
[01:56.68]Lk: Mbok mesakno aku mbok welasno aku,
[01:59.93]Lk: Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku,
[02:03.97]Lk: Kembalilah kepadaku..
[02:09.88]Pr: Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
[02:17.90]Pr: Kelingan janjimu naliko gandengan..
[02:23.32]
[02:25.87]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[02:31.78]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[02:39.67]Pr: Karepku urip bebarengan,
[02:46.02]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[02:53.24]
[02:54.54]Pr: Lorone atiku iki,
[03:00.70]Pr: Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
[03:08.24]Pr: Sak tenane atiku loro,
[03:15.01]Pr: Nanging aku mencoba rapopo..
[03:22.16]Pr: Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
[03:29.44]Pr: Kelingan janjimu naliko gandengan..
[03:35.48]
[03:37.91]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[03:43.19]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[03:51.29]Pr: Karepku urip bebarengan,
[03:57.94]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[04:05.61]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[04:12.50]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[04:20.09]Pr: Karepku urip bebarengan,
[04:26.69]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[04:33.78]
—————
Preview:

Advertisements

Wajar

selvi-ketty_1
Versi: Selvi Kitty

Usai sudah,
Cerita diantara kita..
Kau tlah membuatku kecewa,
Hingga hatiku terluka..

Takkan pernah,
Kau takkan pernah kumaafkan..
Sungguh sungguh ku tak suka,
Engkau telah hianati cinta..

reff:
Takkan pernah,
Kau takkan pernah kumaafkan..
Sungguh sungguh ku tak suka,
Engkau telah hianati cinta..

Wajar bila aku marah,
Wajar bila ku kecewa..
Wajar bila aku benci,
Wajar bila ku sakit hati..

Wajar bila aku marah,
Wajar bila ku kecewa..
Wajar bila aku benci,
Wajar bila ku sakit hati..

reff:
Takkan pernah,
Kau takkan pernah kumaafkan..
Sungguh sungguh ku tak suka,
Engkau telah hianati cinta..

Wajar bila aku marah,
Wajar bila ku kecewa..
Wajar bila aku benci,
Wajar bila ku sakit hati..

Wajar bila aku marah,
Wajar bila ku kecewa..
Wajar bila aku benci,
Wajar bila ku sakit hati..
——————–
[ver: lyrics]
[id: coplvlcu]
[ar: Selvi Kitty]
[ti: Wajar]
[al: Dhut Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:39]
[00:00.01]Wajar
[00:00.01]by: Selvi Kitty
[00:29.01]
[00:31.91]>>>
[00:32.91]>>
[00:33.91]>
[00:34.91]Usai sudah,
[00:36.91]Cerita diantara kita..
[00:39.97]Kau tlah membuatku kecewa,
[00:43.03]Hingga hatiku terluka..
[00:47.72]Takkan pernah,
[00:50.16]Kau takkan pernah kumaafkan..
[00:53.97]Sungguh sungguh ku tak suka,
[00:56.92]Engkau telah hianati cinta..
[01:01.97]
[01:12.47]>>>
[01:13.47]>>
[01:14.47]>
[01:15.47]Takkan pernah,
[01:17.67]Kau takkan pernah kumaafkan..
[01:21.10]Sungguh sungguh ku tak suka,
[01:24.29]Engkau telah hianati cinta..
[01:29.22]Wajar bila aku marah,
[01:32.54]Wajar bila ku kecewa..
[01:35.85]Wajar bila aku benci,
[01:39.28]Wajar bila ku sakit hati..
[01:43.47]Wajar bila aku marah,
[01:46.03]Wajar bila ku kecewa..
[01:49.53]Wajar bila aku benci,
[01:53.16]Wajar bila ku sakit hati..
[01:59.30]
[02:21.25]>>>
[02:22.25]>>
[02:23.25]>
[02:24.25]Takkan pernah,
[02:25.94]Kau takkan pernah kumaafkan..
[02:29.50]Sungguh sungguh ku tak suka,
[02:32.56]Engkau telah hianati cinta..
[02:38.26]Wajar bila aku marah,
[02:40.70]Wajar bila ku kecewa..
[02:44.32]Wajar bila aku benci,
[02:48.08]Wajar bila ku sakit hati..
[02:52.08]Wajar bila aku marah,
[02:55.13]Wajar bila ku kecewa..
[02:58.06]Wajar bila aku benci,
[03:01.75]Wajar bila ku sakit hati..
[03:08.18]
————–
Preview:

Atiku Gelo (koes plus)

Koes-Plus_6
Versi: Koes Plus

Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Ndilalahe wong yen lagi peteng,
Tresno pisan tur kok sajak marem..
Moto peteng kuping ora mireng,
Diapusi plintat-plintut ora ngerti..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

reff:
Ati gelo yen eling pacarku,
Wiwitane tresno banget aku..
Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
Sing tak pikir rino klawan wengi..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..

Lah piye toh konco aku ora ngiro,
Jare lungo diutus wong tuwo..
Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
Peteta petete sajak ngece-ece..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cbpnvlcu]
[ar: Atiku Gelo]
[ti: Atiku Gelo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:59]
[00:00.02]Atiku Gelo – Koes Plus
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Ati gelo yen eling pacarku,
[00:20.01]Wiwitane tresno banget aku..
[00:24.31]Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
[00:29.03]Sing tak pikir rino klawan wengi..
[00:33.38]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[00:37.93]Jare lungo diutus wong tuwo..
[00:42.86]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[00:46.95]Peteta petete sajak ngece-ece..
[00:51.00]Ndilalahe wong yen lagi peteng,
[00:56.06]Tresno pisan tur kok sajak marem..
[01:00.64]Moto peteng kuping ora mireng,
[01:05.30]Diapusi plintat-plintut ora ngerti..
[01:09.80]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[01:14.21]Jare lungo diutus wong tuwo..
[01:19.00]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[01:23.24]Peteta petete sajak ngece-ece..
[01:27.21]
[01:43.06]>>>
[01:44.06]>>
[01:45.06]>
[01:46.06]Ati gelo yen eling pacarku,
[01:50.86]Wiwitane tresno banget aku..
[01:54.78]Ndhek mbiyene pancene dhewekne,
[01:59.57]Sing tak pikir rino klawan wengi..
[02:04.22]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:08.46]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:13.25]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:17.42]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:21.59]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:26.52]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:31.42]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:35.59]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:40.19]Lah piye toh konco aku ora ngiro,
[02:44.61]Jare lungo diutus wong tuwo..
[02:49.40]Bareng tak nyatakke karo priyo seje,
[02:53.69]Peteta petete sajak ngece-ece..
[02:56.75]
————–
Preview:

Dudo Kere

demy_38
Versi: Demy

Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: chpvvlcu]
[ar: Demy]
[ti: Dudo Kere]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.02]Dudo Kere
[00:00.02]by: Demy
[00:32.02]
[00:35.02]>>>
[00:36.02]>>
[00:37.02]>
[00:38.02]Ono dudo naksir rondone londo,
[00:41.18]Rambute abang koyo rambute jaran..
[00:45.07]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[00:48.99]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[00:52.72]
[00:54.35]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[00:58.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[01:02.27]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[01:05.27]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[01:09.22]
[01:15.96]>>>
[01:16.96]>>
[01:17.96]>
[01:18.96]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:23.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:26.98]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:29.84]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:35.76]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:39.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:43.34]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:46.44]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:51.54]
[02:05.79]>>>
[02:06.79]>>
[02:07.79]>
[02:08.79]Ono dudo naksir rondone londo,
[02:12.66]Rambute abang koyo rambute jaran..
[02:16.19]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[02:19.75]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[02:23.86]
[02:25.72]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[02:29.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[02:32.38]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[02:36.24]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[02:40.33]
[02:46.43]>>>
[02:47.43]>>
[02:48.43]>
[02:49.43]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[02:53.36]Sugih mung ketok neng lambe..
[02:56.53]Dudo dudo dudo dudo kere,
[02:59.82]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:05.30]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:09.85]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:13.27]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:16.47]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:21.77]
[03:27.06]>>>
[03:28.06]>>
[03:29.06]>
[03:30.06]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:34.10]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:37.47]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:40.83]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:46.16]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:50.39]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:53.75]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:56.85]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:01.00]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:05.20]
—————
Preview:

Kuwe Sing Tah Tresnani

Sanguturu
Versi: Ricky Djoewan

KEPENGEN NYEDHEK KOWE,
IKU SING TAK DONGAKKE..

PARASING PENTING TENANAN,
PUJI BISO KETURUTAN..

K’WE JO NYELUK JENENGKU,
AKU BAKAL NANG NGGONMU..

KEPENGEN NULUNGI KOWE,
AKU TRESNO SAK LAWASE..

AKU KON IJEN WAE,
URIPKU RA TAU MALIH..

NGERTIKU GEK KOWE RA NENG, SAYANG
SING IJEN PANCEN KESUWEN..

SAIKI K’WE NOMPO AKU,
WIS RA USAH SIRAHMU NGELU..

SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..

reff:
AKU KON IJEN WAE,
URIPKU RA TAU MALIH..

NGERTIKU GEK KOWE RA NENG, SAYANG
SING IJEN PANCEN KESUWEN..

SAIKI K’WE NOMPO AKU,
WIS RA USAH SIRAHMU NGELU..

SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..
SLIRAMU DEWE SING TAK TRESNANI,
SELAWASE K’WE TAK AJENI..
——————
[ver: lyrics]
[id: uswcvicu]
[ar: Ricky Djoewan]
[ti: Kuwe Sing Tah Tresnani]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.02]Kuwe Sing Tah Tresnani
[00:00.02]by: Ricky Djoewan
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Kepengen nyedhek kowe,
[00:33.19]Iku sing tak dongakke..
[00:38.58]
[00:41.39]Parasing penting tenanan,
[00:47.68]Puji biso keturutan..
[00:53.38]
[00:56.04]K’we jo nyeluk jenengku,
[01:02.07]Aku bakal nang nggonmu..
[01:09.53]
[01:11.66]Kepengen nulungi kowe,
[01:17.86]Aku tresno sak lawase..
[01:24.34]
[01:26.09]Aku kon ijen wae,
[01:32.39]Uripku ra tau malih..
[01:39.17]
[01:40.70]Ngertiku gek kowe ra neng, sayang
[01:48.28]Sing ijen pancen kesuwen..
[01:53.98]
[01:55.09]Saiki k’we nompo aku,
[02:00.39]Wis ra usah sirahmu ngelu..
[02:07.88]
[02:09.94]Sliramu dewe sing tak tresnani,
[02:16.78]Selawase k’we tak ajeni..
[02:23.07]
[02:52.05]>>>
[02:53.05]>>
[02:54.05]>
[02:55.05]Aku kon ijen wae,
[03:01.35]Uripku ra tau malih..
[03:07.24]
[03:09.05]Ngertiku gek kowe ra neng, sayang
[03:16.37]Sing ijen pancen kesuwen..
[03:22.54]
[03:23.78]Saiki k’we nompo aku,
[03:29.81]Wis ra usah sirahmu ngelu..
[03:35.79]
[03:38.34]Sliramu dewe sing tak tresnani,
[03:45.12]Selawase k’we tak ajeni..
[03:50.97]Sliramu dewe sing tak tresnani,
[04:00.28]Selawase k’we tak ajeni..
[04:06.06]
————-
Preview:

Sebuah Rasa

agnez-mo
Versi: Agnez Mo

Aku dihadapkan pilihan,
Antara benar dan salah..
Aku mencintai kamu,
Sangat mencintai..

Kamu berjalan bersamanya,
Selama kamu denganku..
Begitu rumitnya dunia,
Hanya karena sebuah rasa cinta..

Jadilah aku kamu dan dirinya,
Berada didalam dusta yang tercipta..

Mengapakah harus kurasa,
Sepenting itukah cintamu..
Kita berawal kar’na cinta,
Biarlah cinta yang mengakhiri..

reff:
Jadilah aku kamu dan dirinya,
Berada didalam dusta yang tercipta..

Mengapakah harus kurasa,
Sepenting itukah cintamu..
Kita berawal kar’na cinta,
Biarlah cinta yang mengakhiri..

Hohohohoho..
Hooooo..
Hooo huuuuooooo..

Mengapakah harus kurasa,
Sepenting itukah egomu..
Kita berawal karna cinta,
Biarlah cinta yang mengakhiri..

Kamu dihadapkan pilihan,
Antara aku dan dia..
Begitu rumitnya dunia,
Hanya karena sebuah rasa cinta..
——————–
[ver: lyrics]
[id: hlzovicu]
[ar: Agnez Mo]
[ti: Sebuah Rasa]
[al: Pop Indo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.03]Sebuah Rasa
[00:00.03]by: Agnez Mo
[00:13.03]
[00:15.03]>>>
[00:16.03]>>
[00:17.03]>
[00:18.03]Aku dihadapkan pilihan,
[00:23.53]Antara benar dan salah..
[00:29.96]Aku mencintai kamu,
[00:34.08]Sangat mencintai..
[00:39.28]Kamu berjalan bersamanya,
[00:45.05]Selama kamu denganku..
[00:51.16]Begitu rumitnya dunia,
[00:54.54]Hanya karena sebuah rasa cinta..
[01:02.61]Jadilah aku kamu dan dirinya,
[01:09.58]Berada didalam dusta yang tercipta..
[01:17.77]Mengapakah harus kurasa,
[01:23.64]Sepenting itukah cintamu..
[01:30.27]Kita berawal kar’na cinta,
[01:37.08]Biarlah cinta yang mengakhiri..
[01:44.02]
[02:07.96]>>>
[02:08.96]>>
[02:09.96]>
[02:10.96]Jadilah aku kamu dan dirinya,
[02:16.89]Berada didalam dusta yang tercipta..
[02:27.33]Mengapakah harus kurasa,
[02:33.39]Sepenting itukah cintamu..
[02:39.97]Kita berawal kar’na cinta,
[02:46.72]Biarlah cinta yang mengakhiri..
[02:52.41]Hohohohoho..
[03:00.04]Hooooo..
[03:03.06]Hooo huuuuooooo..
[03:06.64]Mengapakah harus kurasa,
[03:12.45]Sepenting itukah egomu..
[03:19.08]Kita berawal karna cinta,
[03:25.35]Biarlah cinta yang mengakhiri..
[03:37.62]Kamu dihadapkan pilihan,
[03:43.00]Antara aku dan dia..
[03:49.60]Begitu rumitnya dunia,
[03:53.03]Hanya karena sebuah rasa cinta..
[04:03.86]
————–
Preview:

Kebeler

anggi-wm
Versi: Anggi WM

Sungguh ora disangka,
Najan sampean katon setia..
Tutur ucap bli bakal dusta,
Bukti kasih cinta cuma belaka..

Alum cintane kula,
Sampean gawe ati kecewa..
Selingkuh karo wong liya,
Rerangkulan ning adepan..

reff:
Ati kaya kebeler,
Kesrikat pring weling..

Lara ati sun lara,
Batin nusuk krasa perih..
Bengen eman lan sayang,
Sekien cinta kula dibuang..

Alum cintane kula,
Sampean gawe ati kecewa..
Selingkuh karo wong liya,
Rerangkulan ning adepan..

reff:
Ati kaya kebeler,
Kesrikat pring weling..

Lara ati sun lara,
Batin nusuk krasa perih..
Bengen eman lan sayang,
Sekien cinta kula dibuang..

Sungguh ora disangka,
Najan sampean katon setia..
Tutur ucap bli bakal dusta,
Bukti kasih cinta cuma belaka..
——————–
[ver: lyrics]
[id: aknovucu]
[ar: Anggi WM]
[ti: Kebeler]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:40]
[00:00.07]Kebeler
[00:00.07]by: Anggi WM
[00:39.07]
[00:41.07]>>>
[00:42.07]>>
[00:43.07]>
[00:44.07]Sungguh ora disangka,
[00:49.13]Najan sampean katon setia..
[00:59.19]Tutur ucap bli bakal dusta,
[01:06.00]Bukti kasih cinta cuma belaka..
[01:14.47]
[01:21.05]Alum cintane kula,
[01:25.75]Sampean gawe ati kecewa..
[01:34.67]Selingkuh karo wong liya,
[01:41.93]Rerangkulan ning adepan..
[01:50.30]
[02:11.02]>>>
[02:12.02]>>
[02:13.02]>
[02:14.02]Ati kaya kebeler,
[02:22.09]Kesrikat pring weling..
[02:28.94]
[02:39.15]Lara ati sun lara,
[02:47.06]Batin nusuk krasa perih..
[02:54.41]Bengen eman lan sayang,
[03:01.57]Sekien cinta kula dibuang..
[03:08.61]
[03:11.00]Alum cintane kula,
[03:17.50]Sampean gawe ati kecewa..
[03:25.90]Selingkuh karo wong liya,
[03:33.12]Rerangkulan ning adepan..
[03:41.27]
[04:04.03]>>>
[04:05.03]>>
[04:06.03]>
[04:07.03]Ati kaya kebeler,
[04:13.88]Kesrikat pring weling..
[04:20.16]
[04:30.35]Lara ati sun lara,
[04:37.45]Batin nusuk krasa perih..
[04:46.04]Bengen eman lan sayang,
[04:52.63]Sekien cinta kula dibuang..
[04:59.51]
[05:03.56]Sungguh ora disangka,
[05:08.15]Najan sampean katon setia..
[05:17.12]Tutur ucap bli bakal dusta,
[05:25.33]Bukti kasih cinta cuma belaka..
[05:33.17]
—————
Preview: