Remukan Ati

Versi: NDX AKA ft. X-Tecto

Dhik rungokno jerit tangise ati iki,
Nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani..
Dhik rasakno loro atiku kepati-pati,
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro,
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo..
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo,
Tatune loro siji ati kuciwo..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Mas kangmas sepurane yen aku ninggalke,
Tresno suci sliramu amergo kahanane..
Mas kangmas lorone atimu tak rungokke,
Nanging wong tuwaku ora ngijinke..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *