Remukan Ati


ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. X-Tecto

Dhik rungokno jerit tangise ati iki,
Nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani..
Dhik rasakno loro atiku kepati-pati,
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro,
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo..
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo,
Tatune loro siji ati kuciwo..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Mas kangmas sepurane yen aku ninggalke,
Tresno suci sliramu amergo kahanane..
Mas kangmas lorone atimu tak rungokke,
Nanging wong tuwaku ora ngijinke..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: snnkcncu]
[ar: NDX AKA ft X-Tecto]
[ti: Remukan Ati]
[al: Hiphop Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.03]Remukan Ati
[00:00.03]by: NDX AKA ft. X-Tecto
[00:13.03]
[00:15.03]>>>
[00:16.03]>>
[00:17.03]>
[00:18.03]Dhik rungokno
[00:19.66]jerit tangise ati iki,
[00:24.08]Nggreges ra karuan
[00:27.19]jebul sliramu mblenjani..
[00:31.80]Dhik rasakno
[00:33.98]loro atiku kepati-pati,
[00:37.83]Yen kelingan janji
[00:40.15]tresnomu tekane mati..
[00:43.82]Kowe teko nggowo tresno,
[00:47.93]Kowe lungo ninggal loro,
[00:51.48]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[00:58.38]Roso sayangku uwis mati,
[01:01.98]Ajur dadi remukan ati,
[01:05.53]Ati ora bakal ngemis
[01:08.85]welase tresno..
[01:12.39]Aku iso nggawe kowe loro,
[01:15.56]Lorone njarem neng njero dodo..
[01:19.04]Mergo ati wis ilang roso,
[01:22.46]Luwih becik aku lungo..
[01:28.75]
[01:40.03]>>>
[01:41.03]>>
[01:42.03]>
[01:43.03]Paribasan rogoku
[01:46.33]tak rewangi ngumboro,
[01:49.20]Jebul lamis tresnomu
[01:52.88]raiso dipercoyo..
[01:57.05]Pancen bener mbiyen
[01:59.96]tresnomu sing tak jogo,
[02:03.33]Tatune loro siji ati kuciwo..
[02:09.68]Kowe teko nggowo tresno,
[02:12.72]Kowe lungo ninggal loro,
[02:16.45]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[02:23.23]Roso sayangku uwis mati,
[02:26.78]Ajur dadi remukan ati,
[02:30.26]Ati ora bakal ngemis
[02:34.19]welase tresno..
[02:36.92]Aku iso nggawe kowe loro,
[02:40.40]Lorone njarem neng njero dodo..
[02:43.89]Mergo ati wis ilang roso,
[02:47.30]Luwih becik aku lungo..
[02:53.41]
[03:05.02]>>>
[03:06.02]>>
[03:07.02]>
[03:08.02]Mas kangmas
[03:10.03]sepurane yen aku ninggalke,
[03:14.38]Tresno suci sliramu
[03:17.68]amergo kahanane..
[03:21.54]Mas kangmas
[03:23.65]lorone atimu tak rungokke,
[03:28.51]Nanging wong tuwaku
[03:30.92]ora ngijinke..
[03:35.26]Kowe teko nggowo tresno,
[03:38.13]Kowe lungo ninggal loro,
[03:41.48]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[03:48.39]Roso sayangku uwis mati,
[03:51.87]Ajur dadi remukan ati,
[03:55.61]Ati ora bakal ngemis
[03:59.16]welase tresno..
[04:02.32]Aku iso nggawe kowe loro,
[04:05.75]Lorone njarem neng njero dodo..
[04:09.17]Mergo ati wis ilang roso,
[04:12.60]Luwih becik aku lungo..
[04:18.51]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s