Kelangan Doyo


Versi: Angelia

Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

reff:
Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *