Kelangan Doyo


angelia
Versi: Angelia

Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

reff:
Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..
—————–
[ver: lyrics]
[id: aazscocu]
[ar: Angelia]
[ti: Kelangan Doyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.04]Kelangan Doyo
[00:00.04]by: Angelia
[00:24.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Welas mulo sun welas,
[00:35.59]Perandane isun sing ikhlas..
[00:42.56]Ngelungi seutuhe roso,
[00:49.79]Embuh apuwo magih sing biso..
[00:57.24]
[01:02.02]Demen mulo sun demen,
[01:08.22]Kadang ugo sun ngeroso kangen..
[01:15.37]Ono hang ilang
[01:17.74]dhung sing nyanding riko,
[01:22.34]Arep nakoni magih sing biso..
[01:29.24]
[01:34.22]Abot rasane lambe iki mengo,
[01:41.32]Adep-adepan sun koyo
[01:47.82]kelangan doyo..
[01:52.12]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[01:58.65]Embuh kapan biso sun duweni..
[02:08.78]
[02:36.02]>>>
[02:37.02]>>
[02:38.02]>
[02:39.02]Welas mulo sun welas,
[02:44.66]Perandane isun sing ikhlas..
[02:52.12]Ngelungi seutuhe roso,
[02:59.35]Embuh apuwo magih sing biso..
[03:06.13]
[03:10.92]Demen mulo sun demen,
[03:17.39]Kadang ugo sun ngeroso kangen..
[03:24.85]Ono hang ilang
[03:26.66]dhung sing nyanding riko,
[03:31.82]Arep nakoni magih sing biso..
[03:38.54]
[03:43.88]Abot rasane lambe iki mengo,
[03:50.66]Adep-adepan sun koyo
[03:55.95]kelangan doyo..
[04:01.68]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[04:07.89]Embuh kapan biso sun duweni..
[04:18.91]
[04:20.08]Abot rasane lambe iki mengo,
[04:26.75]Adep-adepan sun koyo
[04:31.74]kelangan doyo..
[04:37.70]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[04:43.68]Embuh kapan biso sun duweni..
[04:53.82]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s