Luntur Welase (demy)

“Luntur Welase” Versi Demy

BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..

reff:
BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *