Banguro Mengo


Versi: Demy

Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..

reff:
Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *