Banguro Mengo


demy_47
Versi: Demy

Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..

reff:
Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: psuicccu]
[ar: Demy]
[ti: Banguro Mengo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:00.04]Banguro Mengo
[00:00.04]by: Demy
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Isun bingung yo ngabeti riko,
[00:48.67]Nong ngarep riko sun nono benere..
[00:56.13]Jujur salah paran maning ngapusi,
[01:02.84]Isun kari sampek salah tingkah..
[01:09.39]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[01:15.94]Awak isun soyo sing direken..
[01:23.41]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[01:29.94]Timbang meneng yo banguro mengo..
[01:36.28]
[02:25.06]>>>
[02:26.06]>>
[02:27.06]>
[02:28.06]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[02:35.06]Sak temene sun demen riko..
[02:41.31]Jalarane saiki yo riko bedo,
[02:48.40]Opo tah wis sing ono roso..
[02:54.81]
[03:23.02]>>>
[03:24.02]>>
[03:25.02]>
[03:26.02]Isun bingung yo ngabeti riko,
[03:32.52]Nong ngarep riko sun nono benere..
[03:38.70]Jujur salah paran maning ngapusi,
[03:45.68]Isun kari sampek salah tingkah..
[03:52.33]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[03:59.00]Awak isun soyo sing direken..
[04:05.90]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[04:12.67]Timbang meneng yo banguro mengo..
[04:19.07]
[05:08.01]>>>
[05:09.01]>>
[05:10.01]>
[05:11.01]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[05:17.68]Sak temene sun demen riko..
[05:24.53]Jalarane saiki yo riko bedo,
[05:31.24]Opo tah wis sing ono roso..
[05:38.10]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s