Recehan


Versi: Demy

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso merubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

reff:
Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso ngerubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *