Laki Kawin Maning


rossa-anglina_1
Versi: Rossa Angelina

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vnqhswcu]
[ar: Rossa Angelina]
[ti: Laki Kawin Maning]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.02]Laki Kawin Maning
[00:00.02]by: Rossa Angelina
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Pa ingat wong lanang sering dandan,
[00:44.05]Sering mangkat bengi keluyuran..
[00:50.55]Nganggo klambi rapi lenga wangian,
[00:56.91]Alesane arep nonton pengajian..
[01:02.70]
[01:11.65]Disuguhi mangan ora dipangan,
[01:17.01]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[01:23.73]Kula curiga ati penasaran,
[01:29.96]Laki kawin maning
[01:32.46]karo wong karangmalang..
[01:35.63]
[01:56.02]>>>
[01:57.02]>>
[01:58.02]>
[01:59.02]Pa ingat dagangan ngakune rugi,
[02:04.21]Tempura ngomonge bli olih bati..
[02:11.05]Gelang kalung kula
[02:14.05]sampe entok kabeh,
[02:17.06]Bli weruh nggo
[02:20.37]ngempani rabi enome..
[02:23.48]
[02:32.22]Masih mending kakang
[02:35.03]terang-terangan,
[02:38.00]Yen lagi demen
[02:41.00]wong karangmalang..
[02:44.29]Yen sebut ning rabi
[02:47.67]bokat kualat,
[02:50.60]Yen wis kenang stroke
[02:53.57]aja sesambat..
[02:56.44]
[02:58.80]Disuguhi mangan ora dipangan,
[03:04.16]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[03:11.02]Kula curiga ati penasaran,
[03:17.09]Laki kawin maning
[03:19.65]karo wong karangmalang..
[03:22.69]
[03:43.02]>>>
[03:44.02]>>
[03:45.02]>
[03:46.02]Pa ingat dagangan ngakune rugi,
[03:51.40]Tempura ngomonge bli olih bati..
[03:57.99]Gelang kalung kula
[04:01.25]sampe entok kabeh,
[04:04.48]Bli weruh nggo
[04:07.37]ngempani rabi enome..
[04:11.51]
[04:19.67]Masih mending kakang
[04:22.33]terang-terangan,
[04:25.32]Yen lagi demen
[04:28.32]wong karangmalang..
[04:31.63]Yen sebut ning rabi
[04:34.81]bokat kualat,
[04:38.08]Yen wis kenang stroke
[04:41.03]aja sesambat..
[04:44.38]
[04:46.39]Pa ingat wong lanang sering dandan,
[04:51.94]Sering mangkat bengi keluyuran..
[04:58.23]Nganggo klambi rapi lenga wangian,
[05:04.58]Alesane arep nonton pengajian..
[05:09.98]
[05:19.12]Disuguhi mangan ora dipangan,
[05:24.85]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[05:31.38]Kula curiga ati penasaran,
[05:37.79]Laki kawin maning
[05:40.16]karo wong karangmalang..
[05:43.51]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s