Taline Roso

Versi: Arya Satria ft. Emy Karizta

Lk:
Duh wong ayu pepujanku,
Mung sliramu katresnanku..
Ra ono wanito liyo,
Sing biso ngganteni sliramu..

Tak suwun sliramu ugo,
Nduwe tresno koyo tresnoku..
Ora bakal gampang keno
Indahe gudo..

Pr:
Rino lan wengi anggonku,
Memuji marang gusti..
Mugo biso ndadekno,
Rumaketing atiku..

Panyuwunku tresno iki,
Langgeng nganti pungkase nyowo..
Kabeh iki mugo biso,
Dadi taline roso..

reff:
Lk:
Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

reff:
Pr:
Rino lan wengi anggonku,
Memuji marang gusti..
Mugo biso ndadekno,
Rumaketing atiku..

Panyuwunku tresno iki,
Langgeng nganti pungkase nyowo..
Kabeh iki mugo biso,
Dadi taline roso..

reff:
Lk:
Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *