Taline Roso


arya-satria_emy-karizta
Versi: Arya Satria ft. Emy Karizta

Lk:
Duh wong ayu pepujanku,
Mung sliramu katresnanku..
Ra ono wanito liyo,
Sing biso ngganteni sliramu..

Tak suwun sliramu ugo,
Nduwe tresno koyo tresnoku..
Ora bakal gampang keno
Indahe gudo..

Pr:
Rino lan wengi anggonku,
Memuji marang gusti..
Mugo biso ndadekno,
Rumaketing atiku..

Panyuwunku tresno iki,
Langgeng nganti pungkase nyowo..
Kabeh iki mugo biso,
Dadi taline roso..

reff:
Lk:
Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

reff:
Pr:
Rino lan wengi anggonku,
Memuji marang gusti..
Mugo biso ndadekno,
Rumaketing atiku..

Panyuwunku tresno iki,
Langgeng nganti pungkase nyowo..
Kabeh iki mugo biso,
Dadi taline roso..

reff:
Lk:
Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
——————
[ver: lyrics]
[id: hnsuszcu]
[ar: Arya Satria ft. Emy Karizta]
[ti: Taline Roso]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:00.04]Taline Roso
[00:00.04]by: Arya Satria ft. Emy Karizta
[00:18.04]
[00:20.04]>>>
[00:21.04]>>
[00:22.04]>
[00:23.04]Lk: Duh wong ayu pepujanku,
[00:27.15]Lk: Mung sliramu katresnanku..
[00:30.74]Lk: Ra ono wanito liyo,
[00:33.71]Lk: Sing biso ngganteni sliramu..
[00:37.52]Lk: Tak suwun sliramu ugo,
[00:40.87]Lk: Nduwe tresno koyo tresnoku..
[00:44.73]Lk: Ora bakal gampang keno
[00:48.04]Lk: Indahe gudo..
[00:53.05]Pr: Rino lan wengi anggonku,
[00:56.35]Pr: Memuji marang gusti..
[01:00.41]Pr: Mugo biso ndadekno,
[01:03.79]Pr: Rumaketing atiku..
[01:07.58]Pr: Panyuwunku tresno iki,
[01:10.76]Pr: Langgeng nganti pungkase nyowo..
[01:14.54]Pr: Kabeh iki mugo biso,
[01:17.52]Pr: Dadi taline roso..
[01:22.45]
[01:43.88]>>>
[01:44.88]>>
[01:45.88]>
[01:46.88]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[01:53.00]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[02:00.07]Lk: Senajan abote pacoban
[02:03.91]Lk: tresnoku marang sliramu,
[02:07.54]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[02:15.06]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[02:21.29]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[02:28.56]Lk: Senajan abote pacoban
[02:32.50]Lk: tresnoku marang sliramu,
[02:35.65]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[02:42.88]
[03:02.06]>>>
[03:03.06]>>
[03:04.06]>
[03:05.06]Pr: Rino lan wengi anggonku,
[03:08.76]Pr: Memuji marang gusti..
[03:12.15]Pr: Mugo biso ndadekno,
[03:15.26]Pr: Rumaketing atiku..
[03:19.15]Pr: Panyuwunku tresno iki,
[03:22.36]Pr: Langgeng nganti pungkase nyowo..
[03:25.86]Pr: Kabeh iki mugo biso,
[03:29.17]Pr: Dadi taline roso..
[03:33.80]
[03:56.03]>>>
[03:57.03]>>
[03:58.03]>
[03:59.03]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[04:05.53]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[04:11.78]Lk: Senajan abote pacoban
[04:15.76]Lk: tresnoku marang sliramu,
[04:19.37]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[04:26.60]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[04:33.07]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[04:40.59]Lk: Senajan abote pacoban
[04:44.13]Lk: tresnoku marang sliramu,
[04:47.61]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[04:54.59]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s