Gara Gara Ketemu


era-poetry
Versi: Era Poetry

Awale cuma ketemu,
Ati timbul rasa rindu..
Ora nyangka dadi kelayu,
Kenang sopan lan ngerayu..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Awale cuma ketemu,
Ati timbul rasa rindu..
Ora nyangka dadi kelayu,
Kenang sopan lan ngerayu..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: haqzsbcu]
[ar: Era Poetry]
[ti: Gara Gara Ketemu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:10]
[00:00.03]Gara Gara Ketemu
[00:00.03]by: Era Poetry
[00:39.03]
[00:41.03]>>>
[00:42.03]>>
[00:43.03]>
[00:44.03]Awale cuma ketemu,
[00:47.11]Ati timbul rasa rindu..
[00:51.03]Ora nyangka dadi kelayu,
[00:54.01]Kenang sopan lan ngerayu..
[00:57.62]
[01:11.36]Sekien nembe sun ngarti,
[01:14.34]Apa artine cinta suci..
[01:17.70]Rela sakit lan menyakiti,
[01:21.27]Panase kaya nggepeki geni..
[01:25.06]
[02:02.81]>>>
[02:03.81]>>
[02:04.81]>
[02:05.81]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[02:12.73]Senajan ana sing disakiti..
[02:18.26]
[02:26.67]Duh gusti kula nyuwun pangapura,
[02:33.50]Ora sengaja kula gawe lara..
[02:39.24]Kula mung bisa pasrah lan nrima..
[02:45.90]
[02:47.20]Sekien nembe sun ngarti,
[02:50.22]Apa artine cinta suci..
[02:53.83]Rela sakit lan menyakiti,
[02:57.31]Panase kaya nggepeki geni..
[03:01.73]
[03:39.24]>>>
[03:40.24]>>
[03:41.24]>
[03:42.24]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[03:48.71]Senajan ana sing disakiti..
[03:54.18]
[04:02.90]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[04:09.76]Senajan ana sing disakiti..
[04:15.56]
[04:24.03]Duh gusti kula nyuwun pangapura,
[04:30.94]Ora sengaja kula gawe lara..
[04:36.56]Kula mung bisa pasrah lan nrima..
[04:42.92]
[04:44.60]Sekien nembe sun ngarti,
[04:47.40]Apa artine cinta suci..
[04:50.34]Rela sakit lan menyakiti,
[04:54.14]Panase kaya nggepeki geni..
[04:58.30]
[05:35.76]>>>
[05:36.76]>>
[05:37.76]>
[05:38.76]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[05:45.54]Senajan ana sing disakiti..
[05:50.89]
[05:59.60]Duh gusti kula nyuwun pangapura,
[06:06.27]Ora sengaja kula gawe lara..
[06:12.04]Kula mung bisa pasrah lan nrima..
[06:18.64]
[06:20.25]Awale cuma ketemu,
[06:22.68]Ati timbul rasa rindu..
[06:25.97]Ora nyangka dadi kelayu,
[06:29.65]Kenang sopan lan ngerayu..
[06:33.57]
[06:47.13]Sekien nembe sun ngarti,
[06:49.74]Apa artine cinta suci..
[06:53.04]Rela sakit lan menyakiti,
[06:56.71]Panase kaya nggepeki geni..
[07:01.83]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s