Gara Gara Ketemu


Versi: Era Poetry

Awale cuma ketemu,
Ati timbul rasa rindu..
Ora nyangka dadi kelayu,
Kenang sopan lan ngerayu..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Awale cuma ketemu,
Ati timbul rasa rindu..
Ora nyangka dadi kelayu,
Kenang sopan lan ngerayu..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *