Berag Sedina


ita-dk_3
Versi: Ita DK

Arep tulung ning sapa,
Sambat sambat ning sapa..
Wong tua wis ora nana,
Si badan sebatang kara..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..

reff:
Sema tulungana kula,
Bapa priwe iki si badan..
Yen ndika ana,
Mungkin bli mengkene..

Gusti sesambate ampuh,
Seumur-umur pengen ngrasakena..
Pengen berag padu sedina..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..

reff:
Sema tulungana kula,
Bapa priwe iki si badan..
Yen ndika ana,
Mungkin bli mengkene..

Gusti sesambate ampuh,
Seumur-umur pengen ngrasakena..
Pengen berag padu sedina..

Arep tulung ning sapa,
Sambat sambat ning sapa..
Wong tua wis ora nana,
Si badan sebatang kara..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: oahwsncu]
[ar: Ita DK]
[ti: Berag Sedina]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:33]
[00:00.04]Berag Sedina
[00:00.04]by: Ita DK
[00:30.04]
[00:32.49]>>>
[00:33.49]>>
[00:34.49]>
[00:35.49]Arep tulung ning sapa,
[00:42.22]Sambat sambat ning sapa..
[00:50.31]Wong tua wis ora nana,
[00:57.72]Si badan sebatang kara..
[01:05.48]
[01:21.85]Batin jerit lan nangis,
[01:28.87]Kepaksa kula ngemis..
[01:36.53]Jejaluk sedalan-dalan,
[01:44.37]Kanggo mangan sepulukan..
[01:52.27]
[02:25.18]>>>
[02:26.18]>>
[02:27.18]>
[02:28.18]Sema tulungana kula,
[02:37.20]Bapa priwe iki si badan..
[02:44.23]Yen ndika ana,
[02:48.86]Mungkin bli mengkene..
[02:53.11]
[03:11.40]Gusti sesambate ampuh,
[03:20.85]Seumur-umur pengen ngrasakena..
[03:28.75]Pengen berag padu sedina..
[03:36.08]
[03:38.64]Batin jerit lan nangis,
[03:45.48]Kepaksa kula ngemis..
[03:53.44]Jejaluk sedalan-dalan,
[04:00.71]Kanggo mangan sepulukan..
[04:09.05]
[04:41.78]>>>
[04:42.78]>>
[04:43.78]>
[04:44.78]Sema tulungana kula,
[04:53.88]Bapa priwe iki si badan..
[05:01.03]Yen ndika ana,
[05:05.07]Mungkin bli mengkene..
[05:09.67]
[05:27.83]Gusti sesambate ampuh,
[05:37.04]Seumur-umur pengen ngrasakena..
[05:45.13]Pengen berag padu sedina..
[05:51.91]
[05:55.02]Arep tulung ning sapa,
[06:01.99]Sambat sambat ning sapa..
[06:10.02]Wong tua wis ora nana,
[06:17.42]Si badan sebatang kara..
[06:24.88]
[06:41.18]Batin jerit lan nangis,
[06:48.45]Kepaksa kula ngemis..
[06:56.49]Jejaluk sedalan-dalan,
[07:04.21]Kanggo mangan sepulukan..
[07:11.61]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s