Doyan Lakine Batur


rossa-anglina
Versi: Rossa Angelina

BLENAK TEMEN WONG DIREBUT LAKINE,
WONG LANANG SEKIEN TEGA NINGGALE..
KURANG APA SEMENE KULA EMANE,
ANGGER WONG LANANG MASIH LURUH SEJENE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

reff:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

reff:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

reff:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

BLENAK TEMEN WONG DIREBUT LAKINE,
WONG LANANG SEKIEN TEGA NINGGALE..
KURANG APA SEMENE KULA EMANE,
ANGGER WONG LANANG MASIH LURUH SEJENE..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bblnslcu]
[ar: Rossa Angelina]
[ti: Doyan Lakine Batur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:04]
[00:00.08]Doyan Lakine Batur
[00:00.08]by: Rossa Angelina
[00:31.08]
[00:33.08]>>>
[00:34.08]>>
[00:35.08]>
[00:36.08]Blenak temen wong direbut lakine,
[00:41.93]Wong lanang sekien tega ninggale..
[00:48.78]Kurang apa semene kula emane,
[00:54.63]Angger wong lanang masih luruh sejene..
[01:01.04]
[01:16.41]Ati lara pisan krasa ning badan,
[01:22.57]Laki sekien direbut adegan..
[01:29.23]Digawa ning batur sing seuyunan,
[01:35.38]Tega pisan bli duwe perasaan..
[01:41.97]
[02:05.17]>>>
[02:06.17]>>
[02:07.17]>
[02:08.17]Kaya langka maning wong sing lairan,
[02:14.14]Ning lakine batur siraku doyan..
[02:20.25]
[02:33.87]Padahal kuwen batur sing setia,
[02:39.89]Sampe hati ngrebut lakine kita..
[02:46.17]Los sapa wong wadone yen bli lara atine,
[02:52.84]Pasti blenak yen direbut lakine..
[02:59.53]
[03:01.39]Ati lara pisan krasa ning badan,
[03:07.87]Laki sekien direbut adegan..
[03:13.96]Digawa ning batur sing seuyunan,
[03:20.19]Tega pisan bli duwe perasaan..
[03:26.71]
[03:49.63]>>>
[03:50.63]>>
[03:51.63]>
[03:52.63]Kaya langka maning wong sing lairan,
[03:58.78]Ning lakine batur siraku doyan..
[04:04.88]
[04:18.37]Padahal kuwen batur sing setia,
[04:24.78]Sampe hati ngrebut lakine kita..
[04:31.44]Los sapa wong wadone yen bli lara atine,
[04:37.35]Pasti blenak yen direbut lakine..
[04:43.94]
[04:45.75]Ati lara pisan krasa ning badan,
[04:52.29]Laki sekien direbut adegan..
[04:58.58]Digawa ning batur sing seuyunan,
[05:04.68]Tega pisan bli duwe perasaan..
[05:11.51]
[05:34.57]>>>
[05:35.57]>>
[05:36.57]>
[05:37.57]Kaya langka maning wong sing lairan,
[05:43.55]Ning lakine batur siraku doyan..
[05:49.59]
[06:03.20]Padahal kuwen batur sing setia,
[06:09.17]Sampe hati ngrebut lakine kita..
[06:16.27]Los sapa wong wadone yen bli lara atine,
[06:22.11]Pasti blenak yen direbut lakine..
[06:28.89]
[06:30.70]Blenak temen wong direbut lakine,
[06:36.61]Wong lanang sekien tega ninggale..
[06:43.51]Kurang apa semene kula emane,
[06:49.24]Angger wong lanang masih luruh sejene..
[06:55.83]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s