Doyan Lakine Batur


Versi: Rossa Angelina

BLENAK TEMEN WONG DIREBUT LAKINE,
WONG LANANG SEKIEN TEGA NINGGALE..
KURANG APA SEMENE KULA EMANE,
ANGGER WONG LANANG MASIH LURUH SEJENE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

REFF:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

REFF:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

REFF:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

BLENAK TEMEN WONG DIREBUT LAKINE,
WONG LANANG SEKIEN TEGA NINGGALE..
KURANG APA SEMENE KULA EMANE,
ANGGER WONG LANANG MASIH LURUH SEJENE..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *