Sing Arep Ngeliyo


Versi: Suliyana ft. Dix Rangers

Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

reff:
Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

Pr: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *