Sing Arep Ngeliyo


suliyana_dix-rangers
Versi: Suliyana ft. Dix Rangers

Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

reff:
Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

Pr: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..
——————
[ver: lyrics]
[id: nlklskcu]
[ar: Suliyana ft. Dix Rangers]
[ti: Sing Arep Ngeliyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.02]Sing Arep Ngeliyo
[00:00.02]by: Suliyana ft. Dix Rangers
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Sakat riko ngucap janji suci,
[00:37.39]Pr: Rasane koyo ring njero ngimpi..
[00:44.59]Pr: Sun riko kudang riko sayang-sayang,
[00:52.00]Pr: Mugo bain riko sing arep ngeliyo..
[01:00.77]
[01:03.26]Lk: Tulus atinisun yo nyang riko,
[01:10.35]Lk: Sing kiro sun arep ninggalno riko..
[01:17.83]Lk: Nong endi bain mung rupan riko,
[01:25.29]Lk: Hang manggon ring njerone dodo..
[01:34.12]Pr: Welas isun yo nyang riko,
[01:42.83]Pr: Koyo ulan hang madangi dunyo..
[01:50.73]Pr: Masio paran sun sing arep ngeliyo,
[01:57.89]Pr: Mergo ati iki mung duweni riko..
[02:06.54]Lk: Welas isun yo nyang riko,
[02:16.11]Lk: Jeru koyo ring dasar samudro..
[02:23.76]Lk: Paribasan mung sak kethipe moto,
[02:31.05]Lk: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[02:40.26]Ft: Jiwo ambi rogo..
[02:46.47]
[03:18.03]>>>
[03:19.03]>>
[03:20.03]>
[03:21.03]Pr: Sakat riko ngucap janji suci,
[03:26.43]Pr: Rasane koyo ring njero ngimpi..
[03:33.45]Pr: Sun riko kudang riko sayang-sayang,
[03:41.10]Pr: Mugo bain riko sing arep ngeliyo..
[03:49.57]
[03:52.18]Lk: Tulus atinisun yo nyang riko,
[04:00.36]Lk: Sing kiro sun arep ninggalno riko..
[04:08.50]Lk: Nong endi bain mung rupan riko,
[04:15.53]Lk: Hang manggon ring njerone dodo..
[04:23.99]Pr: Welas isun yo nyang riko,
[04:33.10]Pr: Koyo ulan hang madangi dunyo..
[04:41.50]Pr: Masio paran sun sing arep ngeliyo,
[04:48.15]Pr: Mergo ati iki mung duweni riko..
[04:58.10]Lk: Welas isun yo nyang riko,
[05:06.43]Lk: Jeru koyo ring dasar samudro..
[05:13.90]Lk: Paribasan mung sak kethipe moto,
[05:21.36]Lk: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[05:30.45]Ft: Jiwo ambi rogo..
[05:38.66]Pr: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[05:49.18]Ft: Jiwo ambi rogo..
[05:56.71]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s