Kesidem Demen

“Kesidem demen Dafi Kadafie ft. Suliyana”

Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

reff:
Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

reff:
Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *