Kesidem Demen


suliyana_dafi
Versi: Dafi Kadafie ft. Suliyana

Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

reff:
Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

reff:
Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
——————
[ver: lyrics]
[id: lphnsicu]
[ar: Dafi ft. Suliyana]
[ti: Kesidem Demen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:00.04]Kesidem Demen
[00:00.04]by: Dafi Kadafie ft. Suliyana
[00:32.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Pr: Sing ono liyo maning,
[00:41.40]Pr: Hang sun sayang..
[00:45.11]Pr: Riko hang dadi,
[00:49.15]Pr: Kembange ati..
[00:53.71]Lk: Sing ono liyo maning,
[00:59.07]Lk: Hang isun pujo..
[01:02.43]Lk: Mulo mung riko,
[01:06.40]Lk: Pujane ati..
[01:10.69]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[01:18.59]Pr: Rasane atinisun..
[01:27.37]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[01:36.83]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[01:43.06]
[02:01.05]>>>
[02:02.05]>>
[02:03.05]>
[02:04.05]Pr: Sing ono liyo maning,
[02:09.05]Pr: Hang sun sayang..
[02:12.10]Pr: Riko hang dadi,
[02:16.09]Pr: Kembange ati..
[02:20.56]Lk: Sing ono liyo maning,
[02:26.36]Lk: Hang isun pujo..
[02:29.53]Lk: Mulo mung riko,
[02:33.82]Lk: Pujane ati..
[02:37.87]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[02:46.02]Pr: Rasane atinisun..
[02:54.61]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[03:04.19]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[03:10.87]
[03:45.03]>>>
[03:46.03]>>
[03:47.03]>
[03:48.03]Pr: Sing ono liyo maning,
[03:52.55]Pr: Hang sun sayang..
[03:56.92]Pr: Riko hang dadi,
[04:01.03]Pr: Kembange ati..
[04:05.52]Lk: Sing ono liyo maning,
[04:10.68]Lk: Hang isun pujo..
[04:14.03]Lk: Mulo mung riko,
[04:18.07]Lk: Pujane ati..
[04:22.18]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[04:30.10]Pr: Rasane atinisun..
[04:38.87]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[04:48.38]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[04:56.15]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[05:04.94]Pr: Rasane atinisun..
[05:13.70]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[05:22.67]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[05:30.44]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[05:39.08]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s