Sumilire Angin


pipit-adelia
Versi: Pipit Adelia

Sumilire angin biso ngedem awakku,
Nanging ora biso ngedem panase ati..

Sumilire angin biso ngedem awakku,
Nanging ora biso ngedem panase ati..
Udan banyu mili sing nyiram awak iki,
Isih kalah banter tumetesing eluhku iki..

reff:
Loro kebak sak jroning dodo,
Yen kelingan sliramu ngucap reno-reno..

Mung angin lintang sing setyo ngancani,
Naliko aku nandang loro iki..
Ning opo mung aku sing kudu nglakoni,
Takon sopo menyang ngendi ora ngerti..

Sumilire angin biso ngedem awakku,
Nanging ora biso ngedem panase ati..
Udan banyu mili sing nyiram awak iki,
Isih kalah banter tumetesing eluhku iki..

reff:
Loro kebak sak jroning dodo,
Yen kelingan sliramu ngucap reno-reno..

Mung angin lintang sing setyo ngancani,
Naliko aku nandang loro iki..
Ning opo mung aku sing kudu nglakoni,
Takon sopo menyang ngendi ora ngerti..
——————-
[ver: lyrics]
[id: okuosucu]
[ar: Pipit Adelia]
[ti: Sumilire Angin]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.01]Sumilire Angin
[00:00.01]by: Pipit Adelia
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Sumilire angin biso ngedem awakku,
[00:38.61]Nanging ora biso ngedem panase ati..
[00:45.70]
[00:50.61]Sumilire angin biso ngedem awakku,
[00:58.37]Nanging ora biso ngedem panase ati..
[01:06.09]Udan banyu mili sing nyiram awak iki,
[01:13.13]Isih kalah banter tumetesing eluhku iki..
[01:21.46]
[01:48.01]>>>
[01:49.01]>>
[01:50.01]>
[01:51.01]Loro kebak sak jroning dodo,
[01:58.26]Yen kelingan sliramu ngucap reno-reno..
[02:07.17]
[02:15.33]Mung angin lintang sing setyo ngancani,
[02:21.48]Naliko aku nandang loro iki..
[02:29.32]Ning opo mung aku sing kudu nglakoni,
[02:37.34]Takon sopo menyang ngendi ora ngerti..
[02:44.31]Sumilire angin biso ngedem awakku,
[02:52.39]Nanging ora biso ngedem panase ati..
[03:00.00]Udan banyu mili sing nyiram awak iki,
[03:07.08]Isih kalah banter tumetesing eluhku iki..
[03:15.28]
[03:42.22]>>>
[03:43.22]>>
[03:44.22]>
[03:45.22]Loro kebak sak jroning dodo,
[03:52.25]Yen kelingan sliramu ngucap reno-reno..
[04:01.59]
[04:09.17]Mung angin lintang sing setyo ngancani,
[04:15.39]Naliko aku nandang loro iki..
[04:23.23]Ning opo mung aku sing kudu nglakoni,
[04:31.07]Takon sopo menyang ngendi ora ngerti..
[04:37.54]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s