Sumilire Angin


Versi: Pipit Adelia

Sumilire angin biso ngedem awakku,
Nanging ora biso ngedem panase ati..

Sumilire angin biso ngedem awakku,
Nanging ora biso ngedem panase ati..
Udan banyu mili sing nyiram awak iki,
Isih kalah banter tumetesing eluhku iki..

reff:
Loro kebak sak jroning dodo,
Yen kelingan sliramu ngucap reno-reno..

Mung angin lintang sing setyo ngancani,
Naliko aku nandang loro iki..
Ning opo mung aku sing kudu nglakoni,
Takon sopo menyang ngendi ora ngerti..

Sumilire angin biso ngedem awakku,
Nanging ora biso ngedem panase ati..
Udan banyu mili sing nyiram awak iki,
Isih kalah banter tumetesing eluhku iki..

reff:
Loro kebak sak jroning dodo,
Yen kelingan sliramu ngucap reno-reno..

Mung angin lintang sing setyo ngancani,
Naliko aku nandang loro iki..
Ning opo mung aku sing kudu nglakoni,
Takon sopo menyang ngendi ora ngerti..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *