Tresno Ra Melu Duwe

Versi: Arya Satria

Loro atiku iki mergo sliramu,
Sing wis gawe tatuning atiku..

Loro atiku iki mergo sliramu,
Sing wis gawe tatuning atiku..
Aku wis nrimo dadi tresno ampiran,
Mergo tresnoku tresno sing temenan..

Nanging sliramu saiki bedo,
Opo sliramu arep ninggal aku..
Opo nasibku kudu koyo ngene,
Senajan tresno ra melu nduwe..

reff:
Loro atiku iki mergo sliramu,
Sing wis gawe tatuning atiku..
Aku wis nrimo dadi tresno ampiran,
Mergo tresnoku tresno sing temenan..

Aku biso nrimo dadi sing nomer loro,
Senajan ati keronto-ronto..ho..

Nanging sliramu saiki bedo,
Opo sliramu arep ninggal aku..
Opo nasibku kudu koyo ngene,
Senajan tresno ra melu nduwe..

reff:
Tresnoku…
Ho o o o ho o o..

Nangis sak jeroning batinku,
Nompo coba lakon tresnoku..
Tresnoku sing gede kanggo sliramu..

Nanging nyatane aku ra melu nduwe,
Najan janjimu tresno marang aku..
Ora bakal lungo ninggalne aku ho..

Nanging sliramu saiki bedo,
Opo sliramu arep ninggal aku..
Opo nasibku kudu koyo ngene,
Senajan tresno ra melu nduwe..

Nanging sliramu saiki bedo,
Opo sliramu arep ninggal aku..
Opo nasibku kudu koyo ngene,
Senajan tresno ra melu nduwe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *