Amung Tresno Palsu


Arum-Listiya
Versi: Arum Listiya

Ndek mbiyen sliramu nate matur,
Yen tresnamu ora bakal luntur..
Nanging kenopo sliramu lungo,
Ninggal aku tanpo kirim warto..

Ndek mbiyen sliramu nate kondo,
Yen sliramu bakal setyo..
Nanging nyatane sliramu cidro,
Mulih lungo nggandeng wanito liyo..

Tumetes elohku nelesi pipiku,
Koyo ati ora lilo..
Tegane sliramu mblenjani janjimu,
Tansah gawe aku gelo..

reff:
Opo pancen wis ora kelingan,
Nalikane isih bebarengan..
Aku lan sliramu ngucapke janji,
Janji setyo nganti tekan pati..

Opo pancen wis ora kelingan,
Janji setyo nganti pelaminan..
Aku ra nyono aku ra ngiro,
Jebul tresnamu amung tresno palsu..

reff:
Opo pancen wis ora kelingan,
Nalikane isih bebarengan..
Aku lan sliramu ngucapke janji,
Janji setyo nganti tekan pati..

Opo pancen wis ora kelingan,
Janji setyo nganti pelaminan..
Aku ra nyono aku ra ngiro,
Jebul tresnamu amung tresno palsu..
Jebul tresnamu amung tresno palsu..
——————
[ver: lyrics]
[id: luhpsacu]
[ar: Arum Listiya]
[ti: Amung Tresno Palsu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.02]Amung Tresno Palsu
[00:28.02]by: Arum Listiya
[00:28.02]
[00:28.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:28.02]>
[00:28.02]Ndek mbiyen sliramu nate matur,
[00:34.31]Yen tresnamu ora bakal luntur..
[00:40.60]Nanging kenopo sliramu lungo,
[00:46.94]Ninggal aku tanpo kirim warto..
[00:53.04]
[00:59.89]Ndek mbiyen sliramu nate kondo,
[01:05.48]Yen sliramu bakal setyo..
[01:12.45]Nanging nyatane sliramu cidro,
[01:18.17]Mulih lungo nggandeng wanito liyo..
[01:24.81]Tumetes elohku nelesi pipiku,
[01:30.84]Koyo ati ora lilo..
[01:38.06]Tegane sliramu mblenjani janjimu,
[01:43.96]Tansah gawe aku gelo..
[01:50.69]
[02:13.58]>>>
[02:14.58]>>
[02:15.58]>
[02:16.58]Opo pancen wis ora kelingan,
[02:22.17]Nalikane isih bebarengan..
[02:29.20]Aku lan sliramu ngucapke janji,
[02:35.41]Janji setyo nganti tekan pati..
[02:42.50]Opo pancen wis ora kelingan,
[02:49.10]Janji setyo nganti pelaminan..
[02:56.44]Aku ra nyono aku ra ngiro,
[03:02.30]Jebul tresnamu amung tresno palsu..
[03:09.14]
[03:32.03]>>>
[03:33.03]>>
[03:34.03]>
[03:35.03]Opo pancen wis ora kelingan,
[03:40.63]Nalikane isih bebarengan..
[03:47.71]Aku lan sliramu ngucapke janji,
[03:54.00]Janji setyo nganti tekan pati..
[04:01.09]Opo pancen wis ora kelingan,
[04:07.87]Janji setyo nganti pelaminan..
[04:14.78]Aku ra nyono aku ra ngiro,
[04:20.88]Jebul tresnamu amung tresno palsu..
[04:27.66]Jebul tresnamu amung tresno palsu..
[04:35.18]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s