Amung Tresno Palsu

“Amung Tresno Palsu” Versi Arum Listiya

Ndek mbiyen sliramu nate matur,
Yen tresnamu ora bakal luntur..
Nanging kenopo sliramu lungo,
Ninggal aku tanpo kirim warto..

Ndek mbiyen sliramu nate kondo,
Yen sliramu bakal setyo..
Nanging nyatane sliramu cidro,
Mulih lungo nggandeng wanito liyo..

Tumetes elohku nelesi pipiku,
Koyo ati ora lilo..
Tegane sliramu mblenjani janjimu,
Tansah gawe aku gelo..

reff:
Opo pancen wis ora kelingan,
Nalikane isih bebarengan..
Aku lan sliramu ngucapke janji,
Janji setyo nganti tekan pati..

Opo pancen wis ora kelingan,
Janji setyo nganti pelaminan..
Aku ra nyono aku ra ngiro,
Jebul tresnamu amung tresno palsu..

reff:
Opo pancen wis ora kelingan,
Nalikane isih bebarengan..
Aku lan sliramu ngucapke janji,
Janji setyo nganti tekan pati..

Opo pancen wis ora kelingan,
Janji setyo nganti pelaminan..
Aku ra nyono aku ra ngiro,
Jebul tresnamu amung tresno palsu..
Jebul tresnamu amung tresno palsu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *