Nelongso Rasane Atiku

Versi: Dhiva Vera

Rasane ati iki nelongso,
Nanging piye wis dadi garise uripku..
Wong sing tak tresnani tego mblenjani janji,
Saiki jejer karo wong liyo..

Opo salahku lan ugo opo dosaku,
Sliramu tego nglarani atiku..
Mbiyen janjimu tresno selawase,
Nyatane aku mbok tinggalne..

Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..

reff:
Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..
Tego mblenjani janji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *