Nelongso Rasane Atiku


Dhiva-Vera
Versi: Dhiva Vera

Rasane ati iki nelongso,
Nanging piye wis dadi garise uripku..
Wong sing tak tresnani tego mblenjani janji,
Saiki jejer karo wong liyo..

Opo salahku lan ugo opo dosaku,
Sliramu tego nglarani atiku..
Mbiyen janjimu tresno selawase,
Nyatane aku mbok tinggalne..

Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..

reff:
Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..
Tego mblenjani janji..
——————
[ver: lyrics]
[id: nikbsccu]
[ar: Dhiva Vera]
[ti: Nelongso Rasane Atiku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:17]
[00:00.02]Nelongso Rasane Atiku
[00:00.02]by: Dhiva Vera
[00:26.02]
[00:28.90]>>>
[00:29.90]>>
[00:30.90]>
[00:31.90]Rasane ati iki nelongso,
[00:39.17]Nanging piye
[00:42.09]wis dadi garise uripku..
[00:47.57]Wong sing tak tresnani
[00:51.18]tego mblenjani janji,
[00:55.35]Saiki jejer karo wong liyo..
[01:02.13]
[01:05.12]Opo salahku lan ugo opo dosaku,
[01:13.33]Sliramu tego nglarani atiku..
[01:21.05]Mbiyen janjimu tresno selawase,
[01:29.27]Nyatane aku mbok tinggalne..
[01:36.43]
[01:41.02]Nelongso atiku nelongso,
[01:49.00]Loro atiku loro..
[01:56.89]Sliramu tego mblenjani janji,
[02:04.73]Nelongso loro atiku..
[02:14.94]Nelongso roso atiku,
[02:22.45]Kelingan marang sliramu..
[02:30.55]Sliramu sing tak tresnani,
[02:38.26]Tego mblenjani janji..
[02:46.85]
[02:56.07]>>>
[02:57.07]>>
[02:58.07]>
[02:59.07]Nelongso atiku nelongso,
[03:06.49]Loro atiku loro..
[03:14.40]Sliramu tego mblenjani janji,
[03:22.42]Nelongso loro atiku..
[03:30.88]Nelongso roso atiku,
[03:37.98]Kelingan marang sliramu..
[03:46.13]Sliramu sing tak tresnani,
[03:53.90]Tego mblenjani janji..
[04:02.55]Tego mblenjani janji..
[04:09.64]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s