Sumpah Mati

shanti_bwi
Versi: Shanti

Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

reff:
Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

reff:
Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Teko panas ademe dunyo iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wclbcbcu]
[ar: Shanti]
[ti: Sumpah Mati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:01.05]Ha ha ha..
[00:13.34]Ha ha ha..
[00:22.86]
[00:26.00]Jujur bain sun sing kiro lilo,
[00:31.22]Ninggalno kembang alum wujude..
[00:37.93]Masio wis katon surem wernone,
[00:42.72]Tapi riko kembang arum gandane..
[00:48.70]
[00:51.60]Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
[00:56.96]Welas moto batin seru nemene..
[01:03.30]Masio keurugan aran riko kembang,
[01:08.21]Semebyar nong awang-awang..
[01:14.80]Sumpah mati sun rumat riko,
[01:21.21]Sampek arum lan indah disawang..
[01:27.07]Sumpah mati sun elus riko,
[01:32.61]Sampek keroso katone terang..
[01:40.38]Sun kemuli lan sun kancani,
[01:46.59]Teko panas ademe dunyo iki..
[01:53.06]Sun kemuli lan sun kancani,
[01:57.92]Teko panas ademe dunyo iki..
[02:05.14]
[02:07.82]Ha ha ha..
[02:20.57]Ha ha ha..
[02:29.61]
[02:32.97]Jujur bain sun sing kiro lilo,
[02:37.94]Ninggalno kembang alum wujude..
[02:44.72]Masio wis katon surem wernone,
[02:49.27]Tapi riko kembang arum gandane..
[02:56.16]
[02:58.16]Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
[03:03.63]Welas moto batin seru nemene..
[03:10.41]Masio keurugan aran riko kembang,
[03:15.07]Semebyar nong awang-awang..
[03:20.74]
[03:44.80]>>>
[03:45.80]>>
[03:46.80]>
[03:47.80]Sumpah mati sun rumat riko,
[03:53.26]Sampek arum lan indah disawang..
[03:59.93]Sumpah mati sun elus riko,
[04:04.85]Sampek keroso katone terang..
[04:12.86]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:18.47]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:25.13]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:30.24]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:38.82]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:43.80]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:50.45]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:55.54]Teko panas ademe dunyo iki..
[05:03.70]Teko panas ademe dunyo iki..
[05:14.15]
————–
Preview:

Advertisements

Remukan Ati

ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. X-Tecto

Dhik rungokno jerit tangise ati iki,
Nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani..
Dhik rasakno loro atiku kepati-pati,
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro,
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo..
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo,
Tatune loro siji ati kuciwo..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Mas kangmas sepurane yen aku ninggalke,
Tresno suci sliramu amergo kahanane..
Mas kangmas lorone atimu tak rungokke,
Nanging wong tuwaku ora ngijinke..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: snnkcncu]
[ar: NDX AKA ft X-Tecto]
[ti: Remukan Ati]
[al: Hiphop Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.03]Remukan Ati
[00:00.03]by: NDX AKA ft. X-Tecto
[00:13.03]
[00:15.03]>>>
[00:16.03]>>
[00:17.03]>
[00:18.03]Dhik rungokno
[00:19.66]jerit tangise ati iki,
[00:24.08]Nggreges ra karuan
[00:27.19]jebul sliramu mblenjani..
[00:31.80]Dhik rasakno
[00:33.98]loro atiku kepati-pati,
[00:37.83]Yen kelingan janji
[00:40.15]tresnomu tekane mati..
[00:43.82]Kowe teko nggowo tresno,
[00:47.93]Kowe lungo ninggal loro,
[00:51.48]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[00:58.38]Roso sayangku uwis mati,
[01:01.98]Ajur dadi remukan ati,
[01:05.53]Ati ora bakal ngemis
[01:08.85]welase tresno..
[01:12.39]Aku iso nggawe kowe loro,
[01:15.56]Lorone njarem neng njero dodo..
[01:19.04]Mergo ati wis ilang roso,
[01:22.46]Luwih becik aku lungo..
[01:28.75]
[01:40.03]>>>
[01:41.03]>>
[01:42.03]>
[01:43.03]Paribasan rogoku
[01:46.33]tak rewangi ngumboro,
[01:49.20]Jebul lamis tresnomu
[01:52.88]raiso dipercoyo..
[01:57.05]Pancen bener mbiyen
[01:59.96]tresnomu sing tak jogo,
[02:03.33]Tatune loro siji ati kuciwo..
[02:09.68]Kowe teko nggowo tresno,
[02:12.72]Kowe lungo ninggal loro,
[02:16.45]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[02:23.23]Roso sayangku uwis mati,
[02:26.78]Ajur dadi remukan ati,
[02:30.26]Ati ora bakal ngemis
[02:34.19]welase tresno..
[02:36.92]Aku iso nggawe kowe loro,
[02:40.40]Lorone njarem neng njero dodo..
[02:43.89]Mergo ati wis ilang roso,
[02:47.30]Luwih becik aku lungo..
[02:53.41]
[03:05.02]>>>
[03:06.02]>>
[03:07.02]>
[03:08.02]Mas kangmas
[03:10.03]sepurane yen aku ninggalke,
[03:14.38]Tresno suci sliramu
[03:17.68]amergo kahanane..
[03:21.54]Mas kangmas
[03:23.65]lorone atimu tak rungokke,
[03:28.51]Nanging wong tuwaku
[03:30.92]ora ngijinke..
[03:35.26]Kowe teko nggowo tresno,
[03:38.13]Kowe lungo ninggal loro,
[03:41.48]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[03:48.39]Roso sayangku uwis mati,
[03:51.87]Ajur dadi remukan ati,
[03:55.61]Ati ora bakal ngemis
[03:59.16]welase tresno..
[04:02.32]Aku iso nggawe kowe loro,
[04:05.75]Lorone njarem neng njero dodo..
[04:09.17]Mergo ati wis ilang roso,
[04:12.60]Luwih becik aku lungo..
[04:18.51]
————-
Preview:

Kelangan Doyo

angelia
Versi: Angelia

Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

reff:
Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..
—————–
[ver: lyrics]
[id: aazscocu]
[ar: Angelia]
[ti: Kelangan Doyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.04]Kelangan Doyo
[00:00.04]by: Angelia
[00:24.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Welas mulo sun welas,
[00:35.59]Perandane isun sing ikhlas..
[00:42.56]Ngelungi seutuhe roso,
[00:49.79]Embuh apuwo magih sing biso..
[00:57.24]
[01:02.02]Demen mulo sun demen,
[01:08.22]Kadang ugo sun ngeroso kangen..
[01:15.37]Ono hang ilang
[01:17.74]dhung sing nyanding riko,
[01:22.34]Arep nakoni magih sing biso..
[01:29.24]
[01:34.22]Abot rasane lambe iki mengo,
[01:41.32]Adep-adepan sun koyo
[01:47.82]kelangan doyo..
[01:52.12]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[01:58.65]Embuh kapan biso sun duweni..
[02:08.78]
[02:36.02]>>>
[02:37.02]>>
[02:38.02]>
[02:39.02]Welas mulo sun welas,
[02:44.66]Perandane isun sing ikhlas..
[02:52.12]Ngelungi seutuhe roso,
[02:59.35]Embuh apuwo magih sing biso..
[03:06.13]
[03:10.92]Demen mulo sun demen,
[03:17.39]Kadang ugo sun ngeroso kangen..
[03:24.85]Ono hang ilang
[03:26.66]dhung sing nyanding riko,
[03:31.82]Arep nakoni magih sing biso..
[03:38.54]
[03:43.88]Abot rasane lambe iki mengo,
[03:50.66]Adep-adepan sun koyo
[03:55.95]kelangan doyo..
[04:01.68]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[04:07.89]Embuh kapan biso sun duweni..
[04:18.91]
[04:20.08]Abot rasane lambe iki mengo,
[04:26.75]Adep-adepan sun koyo
[04:31.74]kelangan doyo..
[04:37.70]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[04:43.68]Embuh kapan biso sun duweni..
[04:53.82]
————–
Preview:

Tanpo Riko

andis
Versi: Andis

Koyo ulan tanpo lintang,
Koyo mendung tanpo udan..
Koyo pethetan tanpo kembang,
Koyo segoro tanpo daratan..

Koyo moto sing biso turu,
Koyo lambe sing enak mangan..
Koyo urip tanpo welas,
Kadhung isun tanpo riko..

Kadhung riko sing percoyo,
Sigaren dodo nisun iki..
Aran riko mesti ono,
Sing bakal luntur selawase..

Legane atisun iki,
Kadhung bareng ambi riko, riko..
Masio jare ilang nyowo,
Paran bain sun lakoni..
Hang sun jaluk ojo sampek,
Hang sun jaluk ojo sampek, tanpo riko..

Masio jare ilang nyowo,
Paran bain sun lakoni..
Hang sun jaluk ojo sampek,
Hang sun jaluk ojo sampek, tanpo riko..

reff:
Koyo ulan tanpo lintang,
Koyo mendung tanpo udan..
Koyo pethetan tanpo kembang,
Koyo segoro tanpo daratan..

Koyo moto sing biso turu,
Koyo lambe sing enak mangan..
Koyo urip tanpo welas,
Kadhung isun tanpo riko..

Legane atisun iki,
Kadhung bareng ambi riko, riko..
Masio jare ilang nyowo,
Paran bain sun lakoni..
Hang sun jaluk ojo sampek,
Hang sun jaluk ojo sampek, tanpo riko..

Masio jare ilang nyowo,
Paran bain sun lakoni..
Hang sun jaluk ojo sampek,
Hang sun jaluk ojo sampek, tanpo riko..

(masio jare ilang nyowo,)
Paran bain sun lakoni..
(hang sun jaluk ojo sampek,)
(hang sun jaluk ojo sampek,)
Tanpo riko..

(masio jare ilang nyowo,)
Paran bain sun lakoni..
(hang sun jaluk ojo sampek,)
(hang sun jaluk ojo sampek,)
Tanpo riko..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cwbbcocu]
[ar: Andis]
[ti: Tanpo Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.02]Tanpo Riko
[00:00.02]by: Andis
[00:31.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Koyo ulan tanpo lintang,
[00:40.32]Koyo mendung tanpo udan..
[00:45.11]Koyo pethetan tanpo kembang,
[00:49.11]Koyo segoro tanpo daratan..
[00:55.25]Koyo moto sing biso turu,
[00:59.80]Koyo lambe sing enak mangan..
[01:04.03]Koyo urip tanpo welas,
[01:08.26]Kadhung isun tanpo riko..
[01:14.82]Kadhung riko sing percoyo,
[01:18.56]Sigaren dodo nisun iki..
[01:23.41]Aran riko mesti ono,
[01:27.45]Sing bakal luntur selawase..
[01:33.37]
[01:34.99]Legane atisun iki,
[01:42.07]Kadhung bareng ambi riko, riko..
[01:55.39]Masio jare ilang nyowo,
[01:59.55]Paran bain sun lakoni..
[02:04.03]Hang sun jaluk ojo sampek,
[02:08.26]Hang sun jaluk ojo sampek,
[02:12.80]Tanpo riko..
[02:17.66]Masio jare ilang nyowo,
[02:21.32]Paran bain sun lakoni..
[02:25.81]Hang sun jaluk ojo sampek,
[02:29.79]Hang sun jaluk ojo sampek,
[02:34.20]Tanpo riko..
[02:40.93]
[02:57.04]>>>
[02:58.04]>>
[02:59.04]>
[03:00.04]Koyo ulan tanpo lintang,
[03:03.75]Koyo mendung tanpo udan..
[03:08.41]Koyo pethetan tanpo kembang,
[03:12.64]Koyo segoro tanpo daratan..
[03:18.31]Koyo moto sing biso turu,
[03:23.24]Koyo lambe sing enak mangan..
[03:27.28]Koyo urip tanpo welas,
[03:31.77]Kadhung isun tanpo riko..
[03:37.48]
[03:39.43]Legane atisun iki,
[03:46.63]Kadhung bareng ambi riko, riko..
[03:59.82]Masio jare ilang nyowo,
[04:03.74]Paran bain sun lakoni..
[04:08.47]Hang sun jaluk ojo sampek,
[04:12.33]Hang sun jaluk ojo sampek,
[04:16.75]Tanpo riko..
[04:21.66]Masio jare ilang nyowo,
[04:24.76]Paran bain sun lakoni..
[04:28.99]Hang sun jaluk ojo sampek,
[04:33.73]Hang sun jaluk ojo sampek,
[04:37.96]Tanpo riko..
[04:45.06](masio jare ilang nyowo,)
[04:48.53]Paran bain sun lakoni..
[04:53.32](hang sun jaluk ojo sampek,)
[04:56.93](hang sun jaluk ojo sampek,)
[05:01.28]Tanpo riko..
[05:07.14](masio jare ilang nyowo,)
[05:10.43]Paran bain sun lakoni..
[05:15.47](hang sun jaluk ojo sampek,)
[05:19.21](hang sun jaluk ojo sampek,)
[05:23.44]Tanpo riko..
[05:33.83]
————–
Preview:

Bojone Dewe

sodiq_12
Versi: Sodiq

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo-bojoan..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo simpenan..

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo ketelu..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojone tanggane..

Bojo dewe ora tumbas,
Paling-paling ngentekno beras..
Bojo dewe sak penak’e,
Disengkakke esok sore..

Bojo-bojoan nambahi utang,
Bojo simpenan ngentekne ladang..
Bojo ketelu ngentekne bandaku,
Bojone tonggo marai padu..

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo-bojoan..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo simpenan..

reff:
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo ketelu..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojone tanggane..

Bojo dewe ora tumbas,
Paling-paling ngentekno beras..
Bojo dewe sak penak’e,
Disengkakke esok sore..

Bojo-bojoan nambahi utang,
Bojo simpenan ngentekne ladang..
Bojo ketelu ngentekne bandaku,
Bojone tonggo marai padu..

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo-bojoan..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo simpenan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ilcicocu]
[ar: Sodiq]
[ti: Bojone Dewe]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:00.05]Bojone Dewe
[00:00.05]by: Sodiq
[00:28.05]
[00:30.05]>>>
[00:31.05]>>
[00:32.05]>
[00:33.05]Paling penak bojo dewe,
[00:39.45]Ketimbang bojo-bojoan..
[00:46.57]Paling penak bojo dewe,
[00:54.05]Ketimbang bojo simpenan..
[01:01.26]Paling penak bojo dewe,
[01:08.18]Ketimbang bojo ketelu..
[01:15.08]Paling penak bojo dewe,
[01:22.23]Ketimbang bojone tanggane..
[01:29.52]Bojo dewe ora tumbas,
[01:32.87]Paling-paling ngentekno beras..
[01:36.41]Bojo dewe sak penak’e,
[01:39.96]Disengkakke esok sore..
[01:45.47]Bojo-bojoan nambahi utang,
[01:48.84]Bojo simpenan ngentekne ladang..
[01:52.65]Bojo ketelu ngentekne bandaku,
[01:56.20]Bojone tonggo marai padu..
[02:00.74]Paling penak bojo dewe,
[02:06.40]Ketimbang bojo-bojoan..
[02:13.80]Paling penak bojo dewe,
[02:21.22]Ketimbang bojo simpenan..
[02:27.75]
[02:54.07]>>>
[02:55.07]>>
[02:56.07]>
[02:57.07]Paling penak bojo dewe,
[03:03.68]Ketimbang bojo ketelu..
[03:10.70]Paling penak bojo dewe,
[03:17.74]Ketimbang bojone tanggane..
[03:23.46]Bojo dewe ora tumbas,
[03:28.13]Paling-paling ngentekno beras..
[03:31.79]Bojo dewe sak penak’e,
[03:35.39]Disengkakke esok sore..
[03:41.43]Bojo-bojoan nambahi utang,
[03:44.52]Bojo simpenan ngentekne ladang..
[03:48.14]Bojo ketelu ngentekne bandaku,
[03:51.63]Bojone tonggo marai padu..
[03:56.10]Paling penak bojo dewe,
[04:02.32]Ketimbang bojo-bojoan..
[04:09.24]Paling penak bojo dewe,
[04:16.69]Ketimbang bojo simpenan..
[04:23.59]
————–
Preview:

Bulan Bintang Jadi Saksi

arya-satria_delia-chery
Versi: Arya Satria ft. Delia Chery

Lk:
Indahnya malam ini saat kita bersama,
Berdua memadu cinta tuk melepas rindu..

Pr:
Begitupun kurasa bahagia hatiku,
Disaat bersama bercumbu rayu..

Ft:
Bulan bintang turut tersenyum,
Menjadi saksi cinta kita..

reff:
Lk:
Tingginya puncak himalaya,
Begitu pula cintaku padamu..
Dalamnya lautan india,
Lebih dalam lagi cintaku padamu..

Pr:
Manisnya rayuanmu,
Hingga membuatku terlena..
Indahnya tutur sapamu,
Hingga membuatku jatuh cinta..

Ft:
Indahnya malam ini saat kita bersama,
Berdua memadu cinta tuk melepas rindu..

reff:
Lk:
Tingginya puncak himalaya,
Begitu pula cintaku padamu..
Dalamnya lautan india,
Lebih dalam lagi cintaku padamu..

Pr:
Manisnya rayuanmu,
Hingga membuatku terlena..
Indahnya tutur sapamu,
Hingga membuatku jatuh cinta..

Ft:
Indahnya malam ini saat kita bersama,
Berdua memadu cinta tuk melepas rindu..
——————
[ver: lyrics]
[id: onhpclcu]
[ar: Arya Satria ft. Delia Chery]
[ti: Bulan Bintang Jadi Saksi]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.04]Bulan Bintang Jadi Saksi
[00:00.04]by: Arya Satria ft. Delia Chery
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Lk: Indahnya malam ini
[00:31.52]Lk: saat kita bersama..
[00:36.51]Lk: Berdua memadu cinta
[00:41.54]Lk: tuk melepas rindu..
[00:47.39]Pr: Begitupun kurasa
[00:52.31]Pr: bahagia hatiku..
[00:57.97]Pr: Disaat bersama
[01:02.70]Pr: bercumbu rayu..
[01:07.73]Ft: Bulan bintang turut tersenyum,
[01:13.71]Ft: Menjadi saksi cinta kita..
[01:18.81]
[01:47.92]>>>
[01:48.92]>>
[01:49.92]>
[01:50.92]Lk: Tingginya puncak himalaya,
[01:56.08]Lk: Begitu pula cintaku padamu..
[02:01.30]
[02:12.06]Lk: Dalamnya lautan india,
[02:17.30]Lk: Lebih dalam lagi cintaku padamu..
[02:22.70]Pr: Manisnya rayuanmu,
[02:27.62]Pr: Hingga membuatku terlena..
[02:33.16]Pr: Indahnya tutur sapamu,
[02:38.32]Pr: Hingga membuatku jatuh cinta..
[02:44.41]Ft: Indahnya malam ini
[02:49.39]Ft: saat kita bersama..
[02:54.67]Ft: Berdua memadu cinta
[02:59.60]Ft: tuk melepas rindu..
[03:04.52]
[03:35.02]>>>
[03:36.02]>>
[03:37.02]>
[03:38.02]Lk: Tingginya puncak himalaya,
[03:43.32]Lk: Begitu pula cintaku padamu..
[03:48.39]
[03:59.14]Lk: Dalamnya lautan india,
[04:04.19]Lk: Lebih dalam lagi cintaku padamu..
[04:09.73]Pr: Manisnya rayuanmu,
[04:14.45]Pr: Hingga membuatku terlena..
[04:20.05]Pr: Indahnya tutur sapamu,
[04:25.15]Pr: Hingga membuatku jatuh cinta..
[04:31.05]Ft: Indahnya malam ini
[04:36.65]Ft: saat kita bersama..
[04:41.69]Ft: Berdua memadu cinta
[04:46.61]Ft: tuk melepas rindu..
[04:51.40]
————–
Preview:

Buktine Apa

isa-stevani_4
Versi: Isa Stevani

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..
——————
[ver: lyrics]
[id: pauackcu]
[ar: Isa Stevani]
[ti: Buktine Apa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:22]
[00:00.06]Buktine Apa
[00:00.06]by: Isa Stevani
[00:48.06]
[00:50.96]>>>
[00:51.96]>>
[00:52.96]>
[00:53.96]Lamun kakang demen kula,
[00:56.69]Lamun kakang sayang kula,
[01:00.11]Coba kakang buktine apa..
[01:06.40]Aja omonge bae
[01:09.32]kapan kang sing dikawine,
[01:12.86]Masa arep selingkuhan bae..
[01:18.52]
[01:25.24]Bli usah megat sing tua,
[01:28.47]Sing penting pada nerimane,
[01:32.05]Kula bagen dadi rabi enome..
[01:38.40]Najan seminggu ping telu,
[01:41.57]Asal bisa bagi waktu,
[01:44.92]Resiko kula urip diwayu..
[01:51.16]Resiko kula urip diwayu..
[01:57.31]
[02:32.26]>>>
[02:33.26]>>
[02:34.26]>
[02:35.26]Lamun kakang bener lanang,
[02:41.82]Wani beli kang lamun wayuan..
[02:48.48]Daripada selingkuhan,
[02:53.01]Watir bokat ketangguan,
[02:56.63]Masih mending kang
[02:59.05]terang-terangan..
[03:02.59]
[03:15.09]Sing penting adil bagi waktune,
[03:21.25]Sing penting adil bagi kasih sayange..
[03:28.72]Kula sih nerima bae
[03:32.70]bokat kang wis kudune,
[03:36.25]Kula ora bakal lara atine..
[03:42.35]
[03:47.09]Bli usah megat sing tua,
[03:50.30]Sing penting pada nerimane,
[03:55.29]Kula bagen dadi rabi enome..
[04:00.94]Najan seminggu ping telu,
[04:03.82]Asal bisa bagi waktu,
[04:07.17]Resiko kula urip diwayu..
[04:13.53]Resiko kula urip diwayu..
[04:19.62]
[04:54.86]>>>
[04:55.86]>>
[04:56.86]>
[04:57.86]Lamun kakang bener lanang,
[05:04.86]Wani beli kang lamun wayuan..
[05:10.73]Daripada selingkuhan,
[05:14.16]Watir bokat ketangguan,
[05:18.20]Masih mending kang
[05:21.49]terang-terangan..
[05:25.04]
[05:38.04]Sing penting adil bagi waktune,
[05:43.71]Sing penting adil bagi kasih sayange..
[05:50.48]Kula sih nerima bae
[05:54.10]bokat kang wis kudune,
[05:58.14]Kula ora bakal lara atine..
[06:04.43]
[06:10.16]Lamun kakang demen kula,
[06:12.89]Lamun kakang sayang kula,
[06:16.12]Coba kakang buktine apa..
[06:22.59]Aja omonge bae
[06:25.33]kapan kang sing dikawine,
[06:28.75]Masa arep selingkuhan bae..
[06:34.35]
[06:41.87]Bli usah megat sing tua,
[06:44.62]Sing penting pada nerimane,
[06:48.09]Kula bagen dadi rabi enome..
[06:54.32]Najan seminggu ping telu,
[06:57.42]Asal bisa bagi waktu,
[07:00.53]Resiko kula urip diwayu..
[07:06.89]Resiko kula urip diwayu..
[07:13.29]
————–
Preview: