Pelete Cinta


Nenty-Ardillah_5
Versi: Nenty Ardillah

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..
——————
[ver: lyrics]
[id: cuzbsscu]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Pelete Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:44]
[00:00.01]Pelete Cinta
[00:00.01]by: Nenty Ardillah
[00:50.01]
[00:52.21]>>>
[00:53.21]>>
[00:54.21]>
[00:55.21]Kula jaluk ampun
[00:58.27]maaf sing tek suwun,
[01:02.05]Sebab sun ngrasa
[01:05.35]pernah gawe salah..
[01:09.41]Nglelara sampean
[01:13.63]nyakiti sampean,
[01:17.30]Sing akhire gawe
[01:21.28]lara ning badan..
[01:24.38]
[01:31.12]Bengen sun moyoki
[01:34.85]nangapa kien ngedani,
[01:38.66]Bengen sun nyakiti
[01:42.07]sekien malah nyayangi..
[01:46.61]Kekatonen bae
[01:49.90]kakang kebayang bae,
[01:54.27]Kaya angel ngilangakene..
[02:01.14]
[02:29.39]>>>
[02:30.39]>>
[02:31.39]>
[02:32.39]Apa pelete cinta,
[02:39.04]Wis julur ning jero dada..
[02:45.76]
[03:01.81]Kaya ana sing ngrasuki,
[03:08.22]Awan bengine kula nangisi..
[03:15.55]Selaksa deduka sewu bebendu,
[03:22.21]Sun jaluk ampura
[03:25.93]rumasa gawe tatu..
[03:30.03]
[03:31.16]Bengen sun moyoki
[03:34.95]nangapa kien ngedani,
[03:38.05]Bengen sun nyakiti
[03:41.74]sekien malah nyayangi..
[03:45.40]Kekatonen bae
[03:48.70]kakang kebayang bae,
[03:53.48]Kaya angel ngilangakene..
[03:59.58]
[04:28.81]>>>
[04:29.81]>>
[04:30.81]>
[04:31.81]Apa pelete cinta,
[04:38.16]Wis julur ning jero dada..
[04:44.82]
[05:01.24]Kaya ana sing ngrasuki,
[05:07.65]Awan bengine kula nangisi..
[05:14.68]Selaksa deduka sewu bebendu,
[05:21.28]Sun jaluk ampura
[05:24.94]rumasa gawe tatu..
[05:29.35]
[05:30.80]Bengen sun moyoki
[05:34.09]nangapa kien ngedani,
[05:37.57]Bengen sun nyakiti
[05:41.30]sekien malah nyayangi..
[05:45.91]Kekatonen bae
[05:49.14]kakang kebayang bae,
[05:53.00]Kaya angel ngilangakene..
[05:59.35]
[06:28.26]>>>
[06:29.26]>>
[06:30.26]>
[06:31.26]Apa pelete cinta,
[06:37.92]Wis julur ning jero dada..
[06:44.58]
[07:00.75]Kaya ana sing ngrasuki,
[07:07.35]Awan bengine kula nangisi..
[07:14.44]Selaksa deduka sewu bebendu,
[07:20.60]Sun jaluk ampura
[07:25.98]rumasa gawe tatu..
[07:30.21]
[07:31.82]Kula jaluk ampun
[07:35.43]maaf sing tek suwun,
[07:38.85]Sebab sun ngrasa
[07:42.10]pernah gawe salah..
[07:46.95]Nglelara sampean
[07:50.19]nyakiti sampean,
[07:54.04]Sing akhire gawe
[07:57.59]lara ning badan..
[08:01.20]
[08:08.41]Bengen sun moyoki
[08:11.28]nangapa kien ngedani,
[08:14.95]Bengen sun nyakiti
[08:18.37]sekien malah nyayangi..
[08:23.47]Kekatonen bae
[08:26.76]kakang kebayang bae,
[08:30.62]Kaya angel ngilangakene..
[08:36.66]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s