Pelete Cinta

Versi: Nenty Ardillah

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *