Arip Arip Tek Ladeni


Dewi-Kirana_20
Versi: Dewi Kirana

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..
Kumat maning kang demenan maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: kqvksqcu]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Arip-Arip Tek Ladeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.02]Arip-Arip Tek Ladeni
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Sepira maning kang
[00:36.68]sepira maning,
[00:38.96]Baktine kula kang
[00:41.92]nurut ning laki..
[00:45.20]Awan kelawan bengi
[00:47.79]dadi wadon sejati,
[00:50.51]Ngurus anak lan laki
[00:53.25]arip-arip tek ladeni..
[00:59.27]Kumat maning kang
[01:02.33]demenan maning,
[01:05.14]Lagu lama kang
[01:07.95]ngelara ati..
[01:10.89]Kula wis ora sudi
[01:13.77]kula ora perduli,
[01:16.45]Kuat teka ning endi
[01:19.14]yen aripan turu lali..
[01:25.51]Kumat maning kang
[01:28.07]demenan maning..
[01:31.08]
[01:51.02]>>>
[01:52.02]>>
[01:53.02]>
[01:54.02]Napsu wong wadon
[01:56.09]bisa ngancuraken dunia,
[01:58.98]Yen dilelara
[02:01.17]bisa gawe luwih lara..
[02:04.42]Kakang tulung sadara,
[02:09.54]Ingeta ning keluarga..
[02:15.24]
[02:26.68]Dasar wong lanang
[02:28.37]pengen menang dewek bae,
[02:31.56]Pinter alesan
[02:33.81]emong belok kedinginan..
[02:37.24]Kakang tulung elinga,
[02:41.99]Isin anak wis lima..
[02:47.81]
[02:49.05]Kumat maning kang
[02:52.07]demenan maning,
[02:54.49]Lagu lama kang
[02:56.80]ngelara ati..
[03:00.05]Kula wis ora sudi
[03:02.61]kula ora perduli,
[03:05.49]Kuat teka ning endi
[03:08.23]yen aripan turu lali..
[03:14.92]Kumat maning kang
[03:17.55]demenan maning..
[03:19.98]
[03:40.18]>>>
[03:41.18]>>
[03:42.18]>
[03:43.18]Napsu wong wadon
[03:44.69]bisa ngancuraken dunia,
[03:48.06]Yen dilelara
[03:50.30]bisa gawe luwih lara..
[03:53.56]Kakang tulung sadara,
[03:58.50]Ingeta ning keluarga..
[04:03.87]
[04:15.49]Dasar wong lanang
[04:17.44]pengen menang dewek bae,
[04:20.74]Pinter alesan
[04:22.94]emong belok kedinginan..
[04:26.24]Kakang tulung elinga,
[04:31.18]Isin anak wis lima..
[04:36.74]
[04:38.06]Sepira maning kang
[04:40.81]sepira maning,
[04:43.31]Baktine kula kang
[04:46.12]nurut ning laki..
[04:49.18]Awan kelawan bengi
[04:51.81]dadi wadon sejati,
[04:54.43]Ngurus anak lan laki
[04:57.69]arip-arip tek ladeni..
[05:04.19]Kumat maning kang
[05:06.62]demenan maning..
[05:09.25]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s