Arip Arip Tek Ladeni

Versi: Dewi Kirana

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..
Kumat maning kang demenan maning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *