Bli Mungkin Dadi Siji


Nining-Sanjaya_3
Versi: Nining Sanjaya

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pkksqwcu]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Bli Mungkin Dadi Siji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:00.04]Bli Mungkin Dadi Siji
[00:00.04]by: Nining Sanjaya
[00:42.04]
[00:44.04]>>>
[00:45.04]>>
[00:46.04]>
[00:47.04]Lara ning jero ati,
[00:50.13]Bli mungkin bisa mari..
[00:53.42]Lara ning jero dada,
[00:56.60]Bli mungkin bisa sirna..
[01:01.13]
[01:15.09]Salah kulane apa,
[01:18.00]Dosa kulane apa..
[01:21.43]Ndemeni sampean,
[01:24.35]Sing wis duwe rabi..
[01:29.20]Bli mungkin dadi siji..
[01:34.43]
[02:20.95]>>>
[02:21.95]>>
[02:22.95]>
[02:23.95]Bagen tek pendem rasane kula,
[02:30.18]Bagen tek hapus cintane kula..
[02:36.57]
[02:47.20]Mungkin suratan uripe kula,
[02:53.06]Cintane kula ora laksana..
[02:59.47]Najan batin kula menderita,
[03:05.83]Pasrah jiwa klawan raga..
[03:12.23]
[03:14.06]Salah kulane apa,
[03:17.38]Dosa kulane apa..
[03:20.52]Ndemeni sampean,
[03:23.94]Sing wis duwe rabi..
[03:27.86]Bli mungkin dadi siji..
[03:33.78]
[04:20.80]>>>
[04:21.80]>>
[04:22.80]>
[04:23.80]Bagen tek pendem rasane kula,
[04:29.71]Bagen tek hapus cintane kula..
[04:36.05]
[04:46.69]Mungkin suratan uripe kula,
[04:52.67]Cintane kula ora laksana..
[04:58.94]Najan batin kula menderita,
[05:05.30]Pasrah jiwa klawan raga..
[05:11.71]
[05:13.50]Lara ning jero ati,
[05:17.31]Bli mungkin bisa mari..
[05:20.28]Lara ning jero dada,
[05:23.21]Bli mungkin bisa sirna..
[05:27.39]
[05:41.82]Salah kulane apa,
[05:44.56]Dosa kulane apa..
[05:48.09]Ndemeni sampean,
[05:51.21]Sing wis duwe rabi..
[05:56.00]Bli mungkin dadi siji..
[06:01.03]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s