Peteng Dedet Lelimengan


Mbah-Tomo_Intan
Peteng Dedet Lelimengan (Ratapan Sibuta)
Versi: Mbah Tomo ft. Intan

Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..

reff:
Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qvnzqzcu]
[ar: Mbah Tomo ft. Intan]
[ti: Peteng Dedet Lelimengan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.04]Peteng Dedet Lelimengan
[00:00.04](Ratapan Sibuta)
[00:00.04]by: Mbah Tomo ft. Intan
[00:36.04]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Lk: Peteng dedet lelimengan,
[00:45.48]Lk: Nggugah ati kang kebak pacoban..
[00:53.33]Lk: Iki awan opo bengi mbok,
[00:59.17]Lk: Kebangeten uripku iki..
[01:07.21]Lk: Duh gusti paringo margi,
[01:13.18]Lk: Gesang kulo badhe kados pundi..
[01:20.83]Lk: Mbenjang kulo tumut sinten,
[01:27.04]Lk: Bapak ibu sampun mboten wonten..
[01:33.89]
[01:36.09]Pr: Tabah tabahno atimu,
[01:40.79]Pr: Gusti tansah ono ing sandingmu..
[01:48.38]Pr: Mbesok kowe bakal mulyo,
[01:54.54]Pr: Kanthi dalan kowe adol suworo..
[02:03.05]Lk: Opo pancen wis nasibku,
[02:07.91]Lk: Urip iki tanpo bapak ibu..
[02:15.02]Lk: Nelongso jroning batinku,
[02:21.48]Lk: Aku dadi bocah yatin piatu..
[02:28.05]
[02:54.56]>>>
[02:55.56]>>
[02:56.56]>
[02:57.56]Lk: Peteng dedet lelimengan,
[03:02.15]Lk: Nggugah ati kang kebak pacoban..
[03:09.05]Lk: Iki awan opo bengi mbok,
[03:15.59]Lk: Kebangeten uripku iki..
[03:22.83]Lk: Duh gusti paringo margi,
[03:28.85]Lk: Gesang kulo badhe kados pundi..
[03:36.13]Lk: Mbenjang kulo tumut sinten,
[03:42.36]Lk: Bapak ibu sampun mboten wonten..
[03:48.45]
[03:51.19]Pr: Tabah tabahno atimu,
[03:55.42]Pr: Gusti tansah ono ing sandingmu..
[04:03.88]Pr: Mbesok kowe bakal mulyo,
[04:09.23]Pr: Kanthi dalan kowe adol suworo..
[04:17.50]Lk: Opo pancen wis nasibku,
[04:21.86]Lk: Urip iki tanpo bapak ibu..
[04:28.90]Lk: Nelongso jroning batinku,
[04:35.24]Lk: Aku dadi bocah yatin piatu..
[04:41.03]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s