Peteng Dedet Lelimengan


Versi: Mbah Tomo ft. Intan

Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..

reff:
Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *