Winih Asmoro

“Winih Asmoro” Versi Suliyana

Ha..ha..
Riko.. riko hang sun pujo,
Kari mentalane njebul winih asmoro..
Hang uwis mekar nong jerone ati,
Kari sing duwe roso ati nurani..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..
Ha..ha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *