Winih Asmoro


Suliyana_48
Versi: Suliyana

Ha..ha..
Riko.. riko hang sun pujo,
Kari mentalane njebul winih asmoro..
Hang uwis mekar nong jerone ati,
Kari sing duwe roso ati nurani..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..
Ha..ha..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ciwcqbcu]
[ar: Suliyana]
[ti: Winih Asmoro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.03]Winih Asmoro
[00:00.03]by: Suliyana
[00:11.03]
[00:13.73]>>>
[00:14.73]>>
[00:15.73]>
[00:16.73]Ha..ha..
[00:22.64]
[00:30.03]Riko.. riko hang sun pujo,
[00:35.80]Kari mentalane
[00:40.38]njebul winih asmoro..
[00:46.48]Hang uwis mekar nong jerone ati,
[00:51.64]Kari sing duwe roso
[00:57.70]ati nurani..
[01:02.06]
[01:04.86]Kangelan isun nambani
[01:10.56]lorone ati iki,
[01:16.27]Mergo serang jerune..
[01:21.19]Isun nandur roso welas iki,
[01:26.60]Sampek nembus nong njerone ati iki..
[01:37.11]
[01:59.00]>>>
[02:00.00]>>
[02:01.00]>
[02:02.00]Wis sun turuti paran hang riko karepi,
[02:08.07]Wis sun uwehno roso welas suci iki..
[02:14.66]Nyang awak riko,
[02:18.13]Wis sun kabehno..
[02:24.00]Tapi apuwo kok riko tego mateni,
[02:30.34]Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
[02:36.94]Iki tah roso bales budi riko,
[02:43.65]Nyang awak isun..
[02:49.13]Ha..ha..
[02:56.22]
[03:03.31]Kangelan isun nambani
[03:08.90]lorone ati iki,
[03:14.64]Mergo serang jerune..
[03:19.54]Isun nandur roso welas iki,
[03:25.34]Sampek nembus nong njerone ati iki..
[03:36.10]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]Wis sun turuti paran hang riko karepi,
[04:06.02]Wis sun uwehno roso welas suci iki..
[04:12.30]Nyang awak riko,
[04:15.47]Wis sun kabehno..
[04:22.13]Tapi apuwo kok riko tego mateni,
[04:28.36]Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
[04:34.96]Iki tah roso bales budi riko,
[04:41.30]Nyang awak isun..
[04:47.21]Ha..ha..
[04:54.43]Ha..ha..
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s